Πέμπτη 5 Μαΐου 2016

Αλμωπός, η ώρα της ανόδου: Γνωρίστε το Πάικο Γουμένισσας, έναν από τους αντιπάλους!

ΠΑΪΚΟ ΓΟΥΜΕΝΙΣΣΑΣ, ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΕΠΣ ΚΙΛΚΙΣ!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟ ARIDAIA NEWS!
Επιμέλεια: Γιώργος Μπίνος

Μια από τις παραδοσιακές δυνάμεις της ΕΠΣ Κιλκίς το ΠΑΙΚΟ Γουμένισσας είναι ο φετινός πρωταθλητής και η ομάδα που θα την εκπροσωπήσει στα ματς μπαράζ ανόδου στην Γ’ Εθνική. Το ΠΑΙΚΟ αποτελείται από νεαρούς στην πλειοψηφία παίκτες που παίζουν για τη φανέλα και μόνο γι’ αυτή, πλην ελαχίστων εξαιρέσεων.

Κύρια στοιχεία η αγωνιστικότητα αλλά κυρίως η άγνοια κινδύνου χαρακτηρίζουν τους πρωταθλητές Κιλκίς που βρίσκονταν πίσω στη βαθμολογία στα 2/3 του πρωταθλήματος όμως με ντεμαράζ στο τέλος πήραν την πρωτιά και στα πλαίη οφ με καρδιά πρωταθλητή κατέκτησαν τον τίτλο κερδίζοντας τον ΠΑΟΚ Κρηστώνης στον επαναληπτικό αγώνα σε ουδέτερη έδρα στα πέναλτι, ενώ είχε ηττηθεί μέσα στην έδρα του με τον ίδιο τρόπο και στον τελικό επικράτησε με σκορ 5 – 2 στην παράταση και ενώ το κανονικό παιχνίδι είχε τελειώσει 2 – 2 του ΠΑΟΝΕ Επταλόφου.

Προπονητής είναι ο Βασίλης Σπυρογιάννης, ενώ φέτος πέρασαν από τον πάγκο του Πάικου οι Νίκος Μαβίδης, Γιώργος Πεχλιβάνης, Γιώργος Κεμπάπης και ο τίτλος ήρθε με 17 νίκες, 4 ισοπαλίες και 5 ήττες και τέρματα 47-22.

Το ρόστερ αποτελείται από τους Κώστας Δουλκερίδης, Δημήτρης Αγτζίδης (τερματοφύλακες), Άγγελος Τουλγαρίδης, Μπάμπης Δαγκλής, Δημήτρης Πολυζόπουλος, Χρήστος Δεληγιώργης, Γιάννης Δαλιανόπουλος, Γιώργος Τσιαγαννίδης, Θανάσης Μπακάλης, Κώστας Βογιατζής, Κώστας Κεχαγιάς (αμυντικοί), Απόστολος Μυλωνάς, Λευτέρης Καραελευθερίου, Σάββας Σαμαράς, Γιώργος Μαραντίδης, Θανάσης Παπαδόπουλος, Πέτρος Μάρκος, Ραφαήλ Αβραμίδης, Στέλιος Βασιλειάδης, Χρήστος Πέτσος, Βασίλης Πασαλιώκης, Κώστας Πετσανούκης, Θανάσης Σένος (μέσοι), Λοΐζος Δασκάλου, Σάββας Χατζηασλανίδης, Θανάσης Βουτσάς, Χρήστος Παπακαρμέζης (επιθετικοί). Αποχώρησαν για διάφορους λόγους οι Γιάννης Δαλιανόπουλος, Κώστας Κεχαγιάς, Στέλιος Βασιλειάδης, ενώ δεν βοηθάει λόγω φοιτητικών υποχρεώσεων ο Θανάσης Παπαδόπουλος.

1 σχόλιο:

  1. τυχερή ήταν φέτος η Γουμένισσα.Γιά όσους παρακολουθήσαμε το τοπικό του Κιλκίς,πρωταθλητής φέτο στη συνείδηση του κόσμου είναι ο Επτάλοφος του Παντελιάδη.ο Παονε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News