Πέμπτη 5 Μαΐου 2016

Κοινωφελής 8μηνη εργασία και σε όλους τους Δήμους της Πέλλας - Πότε ξεκινά το πρόγραμμα

Ανακοίνωση

- Γιάννης Σηφάκης: Κοινωφελής 8μηνη εργασία και σε όλους τους Δήμους της Πέλλας τον Σεπτέμβριο
- Επιπλέον 150 άτομα στον Δήμο Πέλλας λόγω του προσφυγικού τον Ιούλιο
- Συνάντηση του βουλευτή με την Γενική Γραμματέα Υπουργείου Εργασίας Δήμητρα Χαλικιά

Ο Γιάννης Σηφάκης συναντήθηκε την Πέμπτη 5 Μαΐου 2016 με την Γενική Γραμματέα του Υπουργείου Εργασίας Δήμητρα Χαλικιά για την ένταξη των δήμων της Πέλλας στο πρόγραμμα για κοινωφελή εργασία και στην πρόσληψη επιπλέον ατόμων στον Δήμο Πέλλας για το προσφυγικό.

Η Γενική Γραμματέας σε συνεννόηση με την Υπουργό αποφάσισε την ένταξη και των 4 δήμων της Πέλλας τον Σεπτέμβριο στο πρόγραμμα κοινωφελούς εργασίας με ίσο αριθμό εργαζομένων όπως το τελευταίο πρόγραμμα που είχαν. Η διάρκεια της απασχόλησης θα είναι 8 μήνες.

Ακόμη στον Δήμο Πέλλας θα προσληφθούν επιπλέον 150 άτομα τον Ιούλιο για να βοηθηθεί ο Δήμος σε σχέση με την διαχείριση του κέντρου φιλοξενίας προσφύγων.

Ο βουλευτής (που είχε διαμαρτυρηθεί πριν ένα μήνα για την μη ένταξη των Δήμων της Πέλλας στην πρώτη φάση του προγράμματος) εξέφρασε στην Γενική Γραμματέα την ικανοποίηση του για αυτές τις αποφάσεις.

4 σχόλια:

  1. Ας είναι καλά ο Σηφάκης που τρέχει και έχει πάρει όλο το νομό πάνω του. Την ίδια στιγμή ο Καρασμάνης και ο Σταμενίτης κανουν βόλτες στα παζάρια. Αυτή είναι η διαφορά τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χα χα γελάσαμε ποιος Σηφάκης ο ποιο ανύπαρκτος στην ιστορία ας ΨΗΦΗΣΕΙ το φορολογικό ασφαλιστικό και μετά ας κυκλοφορήσει στο νόμο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Από πότε έχεις να διαβάσεις τίποτα ή να ρωτήσεις θεόχαζε 7:24μμ; Από το 2017 ο αγρότης της Πέλλας δεν θα πληρώσει φόρο καθόλου ή σχεδόν καθόλου. Για το αφορολόγητο των 9000 € άκουσες; για τα εργόσημα της συζύγου και τα εργόσημα των αλλοδαπών εργατών γής που θα αφαιρούνται από το εισόδημα άκουσες; Για το ασφαλιστικό η εισφορά θα είναι επί του φορολογητέου άρα μετά την αφαίρεση εξόδων και αφορολογήτου. Σύνολο φόρου και ασφαλιστικών εισφορών θα είναι από το 2017 και μετά λιγότερο από ότι είναι σήμερα.
    Είδες ποιοί δεν ψήφισαν το αφορολόγητο και τα εργόσημα των εργατών γής; Η ΝΔ, Η Χρυσή Αυγή, το Ποτάμι κλπ. Ποιόν δεν θα κυκλοφορήσει; Μληπως αυτοί που καταψηφίσουν αφορολόγητα και εργόσημα, ε; μήπως;;; Πιό βλάκας πεθαίνεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 10.28 σίγουρα είσαι διορισμένος στο δημόσιο πάνε να σε δει κανένας γιατρός που τολμάς κ μιλάς

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News