Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου 2016

Η ημέρα φιλίας του Αλέξη Τσίπρα στο Facebook (ΒΙΝΤΕΟ)

Το βίντεο του Αλέξη Τσίπρα για την Ημέρα Φιλίας

Το βίντεο του Αλέξη Τσίπρα για την Ημέρα Φιλίας στο Facebook έφτιαξε η ομάδα «Το Βατράχι» και συγκεκριμένα ο μυστικός της συνεργάτης «Batman», με αφορμή τα βιντεάκια που είχε φτιάξει για τον κάθε χρήστη ο ιστότοπος κοινωνικού δικτύου για τα 12 χρόνια λειτουργίας του.


Η Ημέρα Φιλίας του Αλέξη Τσίπρα στο Facebook
Το βίντεο του Αλέξη Τσίπρα για την Ημέρα Φιλίας στο Facebook (ευχαριστούμε τον μυστικό μας συνεργάτη Batman για τη δημιουργία του βίντεο)
Δημοσιεύτηκε από Το Βατράχι στις Παρασκευή, 5 Φεβρουαρίου 2016

7 σχόλια:

  1. δεν φταίει ο Αλέξης για τα χάλια μας.....άλλοι φταίνε...αυτος άδικα θα πληρώσει..........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αντε καλα δεν φταιει για τα χαλια ο Αλεξης, για τα παραμυθια που μας φλομοσε για να παρει την εξουσια ωρε καρναβαλε δεν φταιει? τι να σου θυμησω, 13 συνταξη, σκισιμο μνημονιου, θα εκαμνε την Μερκελ να βαραει προσοχη, τελος εμφια, μονο το γαμησι θαφηνε ελευθερο, και αυτο πλεον δεν σηκωνετε, μαραζοσαι, γι αυτο αισχτιρ ολοι γαμημενοι πολιτικοι, μαζι και σενα Αλεξη παραμυθατζη.

      Διαγραφή
    2. ΣΩΣΤΟΣ Ο 12.05 ΑΚΟΥ ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ?

      Διαγραφή
    3. δεν φταίει όσο φταίνε οι προηγούμενοι.Π.χ. αν τιμωρησουμε το Τσίπρα, επί δέκα πρέπει να τιμωρήσουμε τους προηγούμενους ! Διαφωνεί κανείς? νομίζω πως όχι !

      Διαγραφή
  2. θα συμφωνούσα με τον 11:32, όμως φίλε μου το θέμα είναι ότι ο λαός καταδίκασε την πολιτική της ν.δ. και του πασοκ και εμπιστεύθηκε την ΕΛΠΙΔΑ που έλγε ότι θα φέρει και αντι για καλύτερα, εφαρμόζει ακριβώς την ίδια πολιτική που ο λαός καταδίκασε και όχι μόνο δεν θεραπεύει τις πληγές από τους μεγαλοκαρχαρίες, αλλά όλα τα φορτώνει στην μεσαία και στην φτωχή τάξη των πολιτών. Αν νομίζει ότι έχει αύριο αυτή η πολιτική είναι εκτός τόπου και χρόνου. Του είπε ο λαός να σκύψει, ποτέ δεν του είπε να υποκύψει, αυτός θα τα διαλύσει όλα εκτός από τους ημέτερους π.χ. της ΕΡΤ (άραγε γιατί να υπάρΧουν 4 ΕΡΤ μία δεν ήταν αρκετή? αλλά τι λέω? εργαλεία προπαγάνδας είναι).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. τότε ας ρίξουμε (λέμε τώρα)... 1 χρόνο φυλακή στον Τσίπρα και ισόβια στους προηγούμενους.Πιο δίκαιο δεν είναι ?

      Διαγραφή
    2. ποιά φυλακή βρέ όμορφε, αυτή η ράτσα (πρωθυπουργοί-υπουργοί) έχει εξασφαλίσει περιουσία μέχρι 5 γενιές (παιδιά-εγγόνια-δισέγγονα-τρισέγγονα και βάλε) και εσύ μιλάς για φυλακές? Τι τους θεωρείς κλεφτοκοτάδες? Αυτοί είναι προφέσιοναλ. Νομίζεις είναι τυχαίος ο νόμος περί (μη) ευθύνης υπουργών? και τώρα επειδή ξύπνησες κοιμήσου απο την άλλη μεριά μη σου χαλάσει και το όνειρο που βλέπεις.

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News