Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου 2016

Νατάσα Μανίσαλη: Η δύσκολη μάχη που έδωσε με τον καρκίνο και δεν ήξερε κανείς

Μέχρι τα ξημερώματα της Παρασκευής 5 Φεβρουαρίου 2016 που έφυγε από τη ζωή, η Νατάσα Μανίσαλη: «Πάλευε μεγάλο χρονικό διάστημα με τον καρκίνο, σιωπηρά»

Οι απώλειες των αγαπημένων της προσώπων και ο Γολγοθάς που ανέβηκε η ίδια...

Την είδαμε στο σίριαλ "Μικρομεσαίοι" και την αγαπήσαμε πολύ στο "Εμείς κι εμείς". Η πάντα χαμογελαστή Νατάσα Μανίσαλη, τα τελευταία χρόνια ανέβαινε τον δικό της Γολγοθά με σιωπή και αξιοπρέπεια, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Μέχρι τα ξημερώματα της Παρασκευής 5 Φεβρουαρίου 2016 που έφυγε από τη ζωή, η Νατάσα Μανίσαλη: «Πάλευε μεγάλο χρονικό διάστημα με τον καρκίνο, σιωπηρά». Όπως αναφέρθηκε στο "Πρωινό": «Ο καρκίνος ξεκίνησε από το έντερο, τον είχε νικήσει μια δύο φορές, αλλά δυστυχώς έκανε μεταστάσεις».

Τα προηγούμενα χρόνια, η ηθοποιός είχε έρθει αντιμέτωπη με τον θάνατο μέσα στην οικογένειά της. «Είχε χάσει από καρκίνο πατέρα, θεία και αδελφή».

 

Η συγκλονιστική εξομολόγηση της ηθοποιού

Η Νατάσα Μανίσαλη έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 55 ετών, νικημένη από τον καρκίνο. Η ηθοποιός, που τα τελευταία χρόνια δεν βλέπαμε στην τηλεόραση, είχε εμφανιστεί στην Πρωινή Μελέτη το 2011. Τότε είχε μοιραστεί με τους τηλεθεατές στιγμές από την προσωπική της ζωή. Μάλιστα, η ηθοποιός είχε μιλήσει για το χαμό του πατέρα της από τον καρκίνο, αλλά και τη δική της περιπέτεια με τον καρκίνο του εντέρου.

Δείτε όσα είχε εξομολογηθεί:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News