Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου 2016

Κρέας σε αναμονή: Μία σημαντική και πρωτότυπη ιδέα στην Έδεσσα

Κρέας σε αναμονή»: Μία σημαντική και πρωτότυπη ιδέα στην Έδεσσα

Μία σημαντική και πρωτότυπη ιδέα είχε ένας συντοπίτης μας κρεοπώλης!

Στο πλαίσιο της φιλοσοφίας του "καφέ σε αναμονή", όπου ένας πελάτης μπορεί να πληρώσει έναν καφέ για να τον πιεί κάποιος που δεν έχει χρήματα, έτσι ο Νίκος Απάζογλου εφάρμοσε το "κρέας σε αναμονή" στο κρεοπωλείο του.

Όποιος επιθυμεί, μπορεί να πληρώσει για το κρέας που θα πάρει κάποιος συμπολίτης μας που το έχει ανάγκη και δεν έχει να πληρώσει. Το "κρέας σε αναμονή" αφορά ένα είδος πρώτης ανάγκης και ήδη η πρωτοβουλία του συμπολίτη μας δείχνει να πετυχαίνει το στόχο της, καθώς τμήμα των δωρεών σε "κρέας σε αναμονή" κάλυψε κάποιες ανάγκες του γηροκομείου, όπως επίσης και συμπολιτών μας.

Ευχή όλων μας είναι το παράδειγμα του ευφάνταστου κρεοπώλη να ακολουθήσουν και άλλοι επαγγελματίες με είδη πρώτης ανάγκης, αλλά και οι συμπολίτες μας να συνεχίσουν τις πράξεις αλληλεγγύης και αγάπης για τον συνάνθρωπο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News