Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2015

Κλείνουν ο δρόμος και το parking του Δημαρχείου Αλμωπίας λόγω Χριστουγεννιάτικου Χωριού

Ανακοίνωση

Ο Δήμος Αλμωπίας ενημερώνει τους πολίτες ότι λόγω της λειτουργίας του Χριστουγεννιάτικου Χωριού, ο δρόμος που βρίσκεται μπροστά στην είσοδο του Δημαρχείου και του Μουσείου της Αριδαίας θα παραμείνει κλειστός από 30/11/2015 έως 10/1/2016.

Επίσης, κατά τις ίδιες ημερομηνίες ανενεργός θα παραμείνει και ο χώρος στάθμευσης που βρίσκεται πίσω από το Δημαρχείο και θα φιλοξενήσει τις εγκαταστάσεις του Χριστουγεννιάτικου Χωριού.

Ευχαριστούμε για την κατανόηση!

7 σχόλια:

  1. Αντε να βγει κανένα ζώο να κάνει παράπονα για το οτι θα κλείσει ο δρόμος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ηθελα να ηξερα εσυ που υποστηριζεις τοσο το Μπινο με τις ηλιθιες αναρτησεις σου κ κρυβεσαι στο ανωνυμος παντα...ποιος εισαι????αν δεν εχεις να πεις κατι σωστο μην λες τπτ καλυτερα....γτ εκτος οτι δειχνεις το χαμηλο νοητικο σου επιπεδο κανεις μαλλον κακο κ σ'αυτον που χωρις ουσιωδη επιχειρηματα υποστηριζεις...σε βαρεθηκαμε
    .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ...αυτο θα σουλεγα κ εγω κυριε με "ουσιωδη επιχειρηματα" σκασε και μη μιλας

      Διαγραφή
    2. Σκασε εσυ παπαρα

      Διαγραφή
    3. Ο ανωνυμος την ειπε στον ανωνυμο.... ειστε και οι 2...

      Διαγραφή
    4. ανωνυμος "παπαρας" vs ανωνυμος "ουσιωδη επιχειρηματα" = ισοπαλία .

      (στο 45ο λεπτό.....μεχρι το 90ο εχει ακόμα...)

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News