Δευτέρα 9 Νοεμβρίου 2015

Εφιάλτης για μητέρα στη Βάρη: Αθίγγανοι πήγαν να απαγάγουν το παιδί της σε σούπερ μάρκετ!

Πώς περιγράφει η μητέρα τον εφιάλτη - «Όλα έγιναν μέσα σε 5 δευτερόλεπτα. Αν το αγοράκι μου δεν φώναζε “ Μαμά, μαμά”, θα τον έχανα» - Τι λέει ο πρόεδρος του «Χαμόγελου του παιδιού»

Τρομακτικές στιγμές έζησε το πρωί του Σαββάτου μία μάνα από την Βάρη, όταν μία γυναίκα επιχείρησε να απαγάγει το 3χρονο αγοράκι της μέσα στο σούπερ μάρκετ.

Όπως αποκάλυψε η μητέρα μιλώντας στην πρωινή εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα»:
«Το Σάββατο το πρωί πήγαμε στο σούπερ μάρκετ και την ώρα που μπαίναμε μέσα στο κατάστημα, άφησα το χέρι του παιδιού μου, για να πάρω ένα καλάθι. Μπροστά μου ήταν μία τσιγγάνα που είχε μπει στο κατάστημα και άφηνε ένα καρότσι. Σκύβοντας εγώ αυτή έβγαινε. Βγαίνοντας από το σούπερ μάρκετ, τράβηξε και το παιδί μου μαζί, το οποίο έβγαλε εκτός του καταστήματος. O γιος μου, άρχισε να φωνάζει, ήταν εκπαιδευμένος σε αυτό. Έτσι βγήκα έξω άμεσα και τον τράβηξα μέσα στο κατάστημα. Μας βάλανε οι υπάλληλοι στο εσωτερικό» σημείωσε και συμπλήρωσε:

«Όλα έγιναν σε δευτερόλεπτα. Από το οπτικό υλικό μέσα από το κατάστημα φαίνεται ότι όλα έγιναν μέσα σε 5 δευτερόλεπτα. Αν το αγοράκι μου δεν φώναζε “ Μαμά, μαμά”, θα τον έχανα».

Μετά το περιστατικό, όπως ανέφερε η μητέρα, μία άλλη ΡΟΜΑ, υπερασπίστηκε την γυναίκα που επιχείρησε να της πάρει το παιδί, λέγοντας πως δεν ήθελε να το απαγάγει, απλά το μπέρδεψε με το δικό της.

Το περιστατικό επιβεβαίωσε και ο πρόεδρος του Χαμόγελου του Παιδιού, Κώστας Γιαννόπουλος, αλλά και η συνεργάτιδά του του κ. Κονταξή, με δηλώσεις τους στο «Πρακτορείο 104,9 FM».

Και οι δύο είπαν ότι η απόπειρα απαγωγής έγινε το Σάββατο και η υπόθεση βρίσκεται στο στάδιο της διερεύνησης. Χωρίς να αναφέρουν, αν οι δράστες ήταν ένας ή περισσότερα άτομα και αν η αστυνομία τους εντόπισε, είπαν ότι το παιδί σώθηκε την τελευταία στιγμή, καθώς αντέδρασε και το γεγονός έγινε αντιληπτό από υπαλλήλους και πελάτες που βρισκόταν μέσα στο σούπερ - μάρκετ.

«Ευτυχώς το παιδί έκανε έντονη φασαρία, οπότε ο κόσμος κατάλαβε ότι κάτι συνέβαινε και τελικά κατάφεραν να μην προχωρήσουν» είπε η κ. Κονταξή.

Λεπτομέρειες για την υπόθεση αναμένεται να ανακοινωθούν σύντομα από το "Χαμόγελο του Παιδιού" και από τις αστυνομικές αρχές.

---
Πηγή: protothema.gr

1 σχόλιο:

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News