Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2015

Ανάπλαση της παραποτάμιας όχθης των Λουτρών

Λουτρά Λουτρακίου Δήμου Αλμωπίας

«Σημαντική και ουσιαστική από αισθητική άποψη η ανάπλαση της παραποτάμιας όχθης των Λουτρών, που θα βοηθήσει από την πλευρά της την τουριστική ανάκαμψη της περιοχής», έγραψε ο Δήμαρχος Αλμωπίας και Πρόεδρος της Δημοτικής Επιχείρησης των Λουτρών στο facebook.

9 σχόλια:

  1. Δν θα ηταν κακο να εμπαινε κανα παγκακι στο συγκεκριμενο σημειο,κ λιγος φωτισμος στα πλατανια(απο κατω προς τα πανω η το αντιθετο) δν θα ηταν κακη ιδεα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Λαθος χρωμα τα πλακακια η οι πετρες που εβαλε καμμια σχεση με το χρωμα του τοπιου φτηνοδουλειά οπως και τα ''σαμαρακια'' μεσα στο χωριο που δεν κόβει κανενας ταχυτητα.Να περασει παρακαλω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Χωριαταρεοι μια ζωη γρίνια, απαπα........, με τιποτα δεν ειστε ευχαριστημένοι!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 8a exei polu gelio an auto pou strosate glustraei...an kai epitelous beltiosate auto dromaki...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Την Παρασκευη το βραδυ ο δρομος που οδηγει στα Λουτρα δεν ειχε καθολου φωτισμο, το βρηκα τελειως απαραδεκτο αυτο για εναν τοσο περιζητητο προορισμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News