Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2015

Τα Χριστούγεννα είναι Αγάπη: Η Αλμωπία βάζει τα γιορτινά της - 1ο Χριστουγεννιάτικο Χωριό

Το «κλειδί» για την επιτυχία όλων αυτών των εκδηλώσεων, κρύβεται μέσα σε δύο λέξεις: ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ & ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ! Γι’ αυτό κανείς δεν πρέπει να μείνει αμέτοχος!

1ο Χριστουγεννιάτικο Χωριό
«ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΓΑΠΗ»

Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν και ο Δήμος Αλμωπίας σε συνεργασία με τη Δημοτική Κοινωφελή Επιχείρηση (ΔΗ.Κ.Ε.Α.) ξεκίνησε τις προετοιμασίες για τις εκδηλώσεις της εορταστικής περιόδου. Φέτος για πρώτη χρονιά, θα δημιουργηθεί ένα Χριστουγεννιάτικο Χωριό στον χώρο πίσω από το Δημαρχείο Αριδαίας, το οποίο θα χαρίσει πολλά χαμόγελα και θα προσφέρει ένα άκρως εορταστικό κλίμα σε ολόκληρη την πόλη. Η λειτουργία του θα ξεκινήσει πιθανότατα στις 13 Δεκεμβρίου 2015 και θα διαρκέσει για ολόκληρη την εορταστική περίοδο.

Ήδη, πραγματοποιήθηκε τις προηγούμενες μέρες σύσκεψη με τη συμμετοχή Πολιτιστικών, Μορφωτικών, Λαογραφικών Συλλόγων, του Εμπορικού Συλλόγου, ανθρώπων της τοπικής αγοράς, εκπροσώπων του Ωδείου, Προέδρων των τοπικών κοινοτήτων και απλών πολιτών, όπου ακούστηκαν πολλές απόψεις. Στη συνέχεια δημιουργήθηκε μια συντονιστική επιτροπή που θα συνεπικουρήσει τη μεγάλη αυτή διοργάνωση.

Στόχος είναι να πραγματοποιηθούν πολλές παράλληλες εκδηλώσεις με τη συμμετοχή των συλλόγων και των άλλων τοπικών φορέων, οι οποίες θα δώσουν τη δυνατότητα συμμετοχής και συνεργασίας. Με φιλανθρωπικό χαρακτήρα που να αρμόζει στις δύσκολες εποχές που διανύουμε, για να μπορέσουμε να βοηθήσουμε μέσα απ’ όλες αυτές τις δράσεις όσο το δυνατόν περισσότερους συμπολίτες μας που το έχουν πραγματική ανάγκη. Αυτό θα επιτευχθεί και με τη συνεργασία του νεοσύστατου Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Αλμωπίας. Και φυσικά, με παράλληλες εκδηλώσεις στα χωριά.

Όπως παραδέχτηκαν όλοι, το «κλειδί» για την επιτυχία όλων αυτών των εκδηλώσεων, κρύβεται μέσα σε δύο λέξεις: ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ & ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ! Γι’ αυτό κανείς δεν πρέπει να μείνει αμέτοχος. Το σύνθημά μας για το 1ο Χριστουγεννιάτικο Χωριό της Αλμωπίας: «ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΓΑΠΗ»!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News