Σάββατο 10 Οκτωβρίου 2015

Άνοιξε το Posidonio για τον Πάνο Καμμένο - Το επιβεβαίωσε ο Γιάννης Πλούταρχος

Ο υπουργός Αμυνας επιθυμώντας να γιορτάσει τη νίκη του, ζήτησε να ανοίξουν οι «πύλες» του νυχτερινού κέντρου για να διασκεδάσει, όπως άρμοζε στην περίσταση

Τα δημοσιεύματα που ήθελαν το κλειστό νυχτερινό κέντρο Posidonio να ανοίγει το βράδυ των εκλογών της 20ης Σεπτεμβρίου για χάρη του Πάνου Καμμένου, επιβεβαίωσε ο Γιάννης Πλούταρχος.

Ο υπουργός Αμυνας επιθυμώντας να γιορτάσει τη νίκη του, ζήτησε να ανοίξουν οι «πύλες» του νυχτερινού κέντρου για να διασκεδάσει, όπως άρμοζε στην περίσταση.

Ο Γιάννης Πλούταρχος, ο οποίος εμφανίζεται εκεί, μιλώντας στο Star, ανέφερε: «Με παρακάλεσε ο Βασίλης Κοντόπουλος να ανοίξουμε το μαγαζί και εγώ σαν επαγγελματίας έπρεπε να το ανοίξω. Εγώ είμαι για τον κόσμο. Και όταν μου ζητάνε να κάνω κάτι τέτοιο εγώ θα πρέπει να το κάνω!».

Σε ερώτηση αν ο κ. Καμμένος γλέντησε εκείνο το βράδυ, ο τραγουδιστής είπε πως «διασκεδάσαμε έτσι όπως έπρεπε, με σωστό τρόπο!».

Τα δημοσιεύματα, μάλιστα, ήθελαν τον υπουργό Αμυνας να παίρνει το μικρόφωνο από τον τραγουδιστή και να ερμηνεύει το τραγούδι «Ο άνθρωπός σου», με τον λουλουδοπόλεμο να κορυφώνεται.

8 σχόλια:

  1. ΤΑ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΙ ΚΑΜΜΕΝΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΣΣΣΣΣΣΣΣΣ ΕΙΝΑΙ Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ!!!ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΠΕΙΝΑΝΕ ΑΛΛΟΙ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΑΠΟ ΕΛΛΕΙΨΗ ΦΑΡΜΑΚΩΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ..........ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΛΑΟ!!!

      Διαγραφή
    2. σκασε ....ο χοντρος ,δικο σας παλληκαρι ητανε -της νδ !!!! χαλβαδεξιοι !!!

      Διαγραφή
  2. Στα τέσσερα πρέπει να χορεύει ο καμμενος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. στα 4 εμεις... αυτος την εκανε την δουλεια του

      Διαγραφή
  3. από την εποχή της ρίτας και του ο ανθρωπος αυτος...του ανδρέα μέχρι τα τσιφτετέλια του τσοχατζόπουλου που όλα αυτά βάλαν χρεοκόπησαν πολιτισμικά την χώρα μας...και σήμερα τα ίδια με αυτούς...μια λέξη...ξεφτύλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. εμεις με πασοκαρα ειχαμε 6 μερες τη βδομαδα ανοιχτα τα μπουζουκια ρε μαγκες.... και διναμε πονο με βαρια λαικα οχι καχεκτυπα....τερλεγκας χριστοδουλοπουλος καρρας φωτιαδης τερζης.... ΠΑΣΟΚ ΜΙΑ ΖΩΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 1:28 βαλε και το ονοματακισου να δουμε πόσο πασοκ εισαι; μηπως εισαι κανενας κλεφτρακος και εσυ; μηπως ησε απο τους εκσυχρονιστες η απο τους συχρονιστες. Μαλον κανενα ουφο εισαι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News