Παρασκευή 9 Οκτωβρίου 2015

Δήμος Αλμωπίας: Ασβεστόπουλος και Αμπάρη κατά της Δημοτικής Αρχής

Ανακοίνωση

Οι εκλεγμένοι δημοτικοί σύμβουλοι της δημοτικής παράταξης ΑΛΜΩΠΙΑΣ, «ΑλλάΖουμε την Αλμωπία», Ασβεστόπουλος Δημήτριος και Αμπάρη Γεωργία, αναφέρουμε ότι ήμαστε αντίθετοι με την απόφαση του Προέδρου της ΔΗ.Κ.Ε. Αλμωπίας σχετικά με τη μετεγκατάσταση δομών του προγράμματος βοήθεια στο σπίτι, από τον Εξαπλάτανο στην Αριδαία.

Την αντίθεσή μας εκφράσαμε: α) στη συνεδρίαση του Δ.Σ. της ΔΗ.Κ.Ε.Α. στην οποία συμμετέχει η κ. Αμπάρη Γεωργία καταψηφίζοντας την πρόταση, β) στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου κατά την οποία αντιταχθήκαμε στην αποξήλωση των υπηρεσιών από τον Εξαπλάτανο και γ) με την παρέμβασή μας στον Δήμαρχο την ημέρα υλοποίησης της απόφασης.

Άποψή μας ήταν και παραμένει ότι είναι μέγιστο λάθος η απομάκρυνση κάθε δομής από οποιοδήποτε δημοτικό διαμέρισμα του Δήμου. Ακόμα περισσότερο αυτό δεν πρέπει να γίνει στην έδρα του πρώην Δήμου Εξαπλατάνου, όπου δίνει τη δυνατότητα ο νομοθέτης να υπάρχει Αντιδημαρχία με αυξημένες αρμοδιότητες.

Δυστυχώς όμως, η σημερινή δημοτική αρχή καθώς και η προηγούμενη, εκμηδενίζει την Αντιδημαρχία απαξιώνοντάς την με την έλλειψη ουσιαστικής υποστήριξης.

Ελπίζουμε ο Δήμος να έχει παρουσία για μια ισσόροπη ανάπτυξη, με έργα και υπηρεσίες σε κάθε γωνιά του και σε όλο το γεωγραφικό χώρο ευθύνης του.

Οι δημοτικοί σύμβουλοι:
Ασβεστόπουλος Δημήτριος
Αμπάρη Γεωργία

24 σχόλια:

  1. ΤΟΝ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΛΜΩΠΙΑΣ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΑΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΗ ΝΔ. ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΥΞΟΚΛΑΙΤΕ.
    Α! ΡΕ ΣΗΦΑΚΗΔΕΣ.
    ΜΑΛΛΟΝ ΜΑΣ ΠΕΡΝΑΤΕ ΓΙΑ Κ Ο Ρ Ο Ϊ Δ Α ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. sta @@@@@@ mas. evgale i myga kolo kai exese ton kosmo olo.poioi einai oi kurioi

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Προς τον κ. Βαφειάδη: Είναι δυνατόν να αναρτάτε οποιοδήποτε σχόλιο;. Ό,τι χυδαιολογία γράφει κάποιος την ανεβάζεις χωρίς να τη φιλτράρεις; Ρίχνεις το επίπεδο της σελίδας σου!!!

      Διαγραφή
    2. μαλλον τοκλεψε απ τον Ψινακη, ετσι μιλαει κ εκεινος χα..χα..χα..

      Διαγραφή
  3. οι κυριοι ειναι εκλεγμενοι δημοτικοι συμβουλοι .
    εσυ ποιος εισαι που τους βριζεις χυδαια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Είναι τουλάχιστον λυπηρό η δημοτική αρχή να μεταφέρει υπηρεσίες στο κέντρο του δήμου και μετά να διαμαρτύρετε για την μεταφορά υπηρεσιών στην Έδεσσα. ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ολες οι υπηρεσιες στην ευρωπη στεγαζοντε στα μεγαλα αστικα κεντρα αγαπητε Γιαννη, εδω ασχολουμαστε μ ενα χωριουδακι 5 χιλ απ το αλλο μεγαλυτερο χωριο, ελεος δηλαδη, ασχοληθητε με ποιο σοβαρα πραγματα κυριοι.

      Διαγραφή
  5. Σε Άλλες χώρες στην Ευρωποι δεν Εχει ανθρώπους που σκεφτονται το εισητηριο λιγων χιλιομετρων για να επισκεφτουν μια υπηρεσια...η Ελλαδα κ η Αλμωπια μας εχει πολλους και αυτοι χρειαζονται τις κοινωνικες υπηρεσιες...και η απομακρυνση υπηρεσιας απο την εδρα της φυσικα τους δυσκολευει περισσότερο...αν δεν ηταν τοσο αλλαζονικοι καποιοι ισως σκεφτοντουσαν το καλο του δημοτη τους....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. μην υποτιμάτε τον Αρχάγγελο και τα άλλα ταλαιπωρημένα χωριά της Ανατολικής Αλμωπίας.Για εμάς ο Εξαπλάτανος είναι μακριά. Ας σταματήσει αυτό το δίλημα αριδαία ή εξαπλάτανος !!! Το κέντρο της ανατολικής Αλμωπίας είναι αλλού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ασε μας ρε μεγαλε! Ο Εξαπλατανος δεν εγινε τυχαια Δημος! Βρισεται στο κεντρο των 16 χωριων! Με τη λογικη σου γιατι να μην το κεντρο το Θεοδωρακι, η Ακρανια, η Χρυση κ.α. Ξυπνα εισαι εκτος τοπου και χρονου!

      Διαγραφή
    2. ο Εξαπλάτανος αγαπητέ φίλε είναι 5 χιλιόμετρα από Αριδαία.Εάν κάποιος ξεκινήσει απο Αρχάγγελό Νότια Περίκλεια ή Θεοδωράκι, εαν είναι να πάει στον Εξαπλάτανο δεν του είναι τίποτε να πάει Αριδαία.Αυτό ειναι το θέμα.Εάν το κέντρο ήταν πχ η Φούστανη θα ήταν δίκαιο.
      Υγ. συγνώμη και η Νότια ήταν κάποτε έδρα Αρχιεπισκοπής τι σημασία έχει αυτό το ήταν έδρα δημου ο Εξαπλάτανος?

      Διαγραφή
    3. η πιο άψογη τοποθέτηση 9.14 ! ακριβώς έτσι.

      Διαγραφή
  7. να παει το ΙΚΑ και η ΔΕΙΑ στην εδεσσα να σας δω εσας τους μπινικους τ θα λετε μετα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. εάν ζητάει ο εξαπλάτανος υπηρεσίες θα ζητάνε και τα άλλα χωριά και με το δίκιο τους.Και όπως αναφέρουν κι άλλοι, υπάρχουν και πιο αδικημένα χωριά.Αυτό πρέπει να σκεφτείτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ......ΛΟΥΦΑΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΑΓΗΣ ΣΤΟΝ ΕΞΑΠΛΑΤΑΝΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Για να προσγειωθουμε στην πραγματικοτητα! Ο Εξαπλατανος έχει τις υποδομες να φιλοξενησει υπηρεσιες (κτηριο του Δήμου 750 τ.μ., πρωην Δημαρχείο), το οποίο είναι έτοιμο. Για τα υπολοιπα χωρια δεν νομιζω να εχουν τετοια υποδομη. Καλως η κακως ειναι το κεντρο της Ανατολικης Αλμωπίας!!! Για οσους δεν το χονευουν μαλοξ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πάρε ένα διαβήτη και θα δεις που είναι το κέντρο της ανατολικής Αλμωπίας..

      Διαγραφή
    2. η Φιλώτεια είναι το κέντρο και ταιριάζει περισσότερο, αλλά στο μυαλό ολων είναι τα ορεινά Αρχαγγελου φίλε που αριδαια κι εξαπάτανο το έχουν ίδιο.

      Διαγραφή
    3. Καλα κανει ο βαφειαδης και βγαζει ολες τις αποψεις. Ειτε χυδαιες ειτε καλες ειτε κακες. Καταλαβαινουμε το επιπεδο καθε ανθρωπου. Και στο κατω κατω η αληθεια παντα ειναι αισχρη και ποναει. Δε χρειαζονται φιλιτρα κ.λ.π στα ισα και καθαρα. Συχαρητηρια στο βαφειαδη που ακουγονται ολες οι αποψεις.

      Διαγραφή
    4. ....συγνώμη βρε παιδια, αλλά η Αντολική Αλμωπία ξεκινάει απ τον Εξαπλάτανο.Δεν είναι το κέντρο .Ε πως να το κάνουμε τώρα ? με το ζόρι να είναι κέντρο? η μία άκρη ειναι ο Αρχάγγελος και η άλλη ο Εξαπλάτανος. Η Χρυσή εξυπηρετείτε όπως κι η Ξιφιανή, Αριδαία. Τελικά αποδείχτηκε ότι κάποια συμφέροντα υπάρχουν στον Εξαπλάτανο εκει που δεν το περιμένει κανείς οπότε εμείς οι αγαθοί γίγαντες των ορεινων ΄΄καλά΄΄ κοιμόμαστε.... (μέχρι τώρα).....

      Διαγραφή
  11. Το κέντρο της Ανατολής Αλμωπιας ειναι η Φουστανη και ανατ Αλμωπια εννοούμε τα χωριά μετά τον Εξαπλατανου χωρίς Χρυσή Θεοδωρακι Εξαπλατανο(δέστε το χάρτη) για μας των ανατολικών χωριών ειναι το ίδιο όσον αφορά την απόσταση.τη σωστή εξυπηρέτηση απαιτούμε με τις σωστές ώρες δουλειάς όχι τζά και φύγαμε.Αν γίνεται έλεγχος των εργαζομένων ας ειναι και στην Αριδαια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Το κέντρο της γής είναι η Αλμωπία..έλεος..Να θυμίσω κάποια πράγματα. Ο εν λόγω κύριος είναι προιστάμενος της ΔΕΗ, δεν τον ειδα σε καμία ανάρτηση τότε να διαμαρτύρετε που έφυγε το ταμείο και πήγε Έδεσσα? Και βασικά δεν τον έχω δει πουθενά και σε κανένα χωριό να κάνει επίσκεψη και να δει τα προβλήματα (ούτε καν στο δικό του) , αφού μένει μόνιμα Έδεσσα. Ας δούμε και πόσες φορές θα μιλήσει ακόμη μέχρι τις εκλογές..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. πολύ σωστή παρατήρηση. ο κ. Ασβεστόπουλος ως κάτοικος έδεσσας τι έκανε ωστε η ΔΕΗ να εξυπηρετεί στην Αλμωπία? κανονικά πρέπει κι αυτός να δώσει εξηγήσεις.Λοιπόν ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News