Δευτέρα 12 Οκτωβρίου 2015

Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης η Αλμωπία: Στην πρώτη γραμμή η Δημοτική Αρχή - Στην Άψαλο ο Δήμαρχος

Από το πρώτο λεπτό, τα μηχανήματα του εργοταξίου βρέθηκαν όπου δημιουργήθηκαν σοβαρά προβλήματα

Καταστάσεις έκτακτης ανάγκης βιώνει τις τελευταίες μέρες ο Δήμος Αλμωπίας, εξαιτίας των σφοδρών βροχοπτώσεων που πλήττουν την ευρύτερη περιοχή.

Η Δημοτική Αρχή από την πρώτη στιγμή εμφανίστηκε έτοιμη, ανταποκρίθηκε στα καθήκοντά της και βρέθηκε στην πρώτη γραμμή για την αντιμετώπιση των ζημιών που προκλήθηκαν από τα ακραία καιρικά φαινόμενα.

Από το πρώτο λεπτό, τα μηχανήματα του εργοταξίου βρέθηκαν όπου δημιουργήθηκαν σοβαρά προβλήματα, ενώ την ίδια στιγμή σύσσωμη η δημοτική ομάδα βρέθηκε στο πλευρό των συμπολιτών μας ακόμα και με προσωπική εργασία.

Ο Δήμαρχος Αλμωπίας κ. Δημήτρης Μπίνος σε δήλωσή του τόνισε ότι δυστυχώς η Δημοτική Αρχή καλείται να αντιμετωπίσει τα προβλήματα αφού δημιουργηθούν, καθώς μέχρι σήμερα δεν έχουν υπάρξει οι απαραίτητες υποδομές ώστε αυτά να αποφευχθούν και να καταπολεμηθεί το ζήτημα από τη ρίζα του, μιας και τα προηγούμενα χρόνια υπήρξε μεγάλη ολιγωρία.

Επισκεπτόμενος την Άψαλο, είχε την ευκαιρία να συνεργαστεί με τον Πρόεδρο του χωριού κ. Κώστα Βασιλειάδη και να επισκεφτεί τα ποτάμια του χωριού στα οποία θα δοθεί ιδιαίτερη βαρύτητα ώστε να μην υπάρχει κίνδυνος πλημμύρας. Μάλιστα, διαπίστωσε ότι δεν έχει υπάρξει καμία μέριμνα γι’ αυτά την τελευταία πενταετία.

Στην Άψαλο συνομίλησε με πολύ κόσμο και άκουσε τους προβληματισμούς των πολιτών, δηλώνοντας ότι θα συνεχίσει να βρίσκεται μαζί με τους συνεργάτες του μέσα στην κοινωνία, εκεί που χτυπά η καρδιά των προβλημάτων.

Τέλος, ο Δήμαρχος ζήτησε την κατανόηση των πολιτών για τα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί, καθώς όπως είπε ο Δήμος Αλμωπίας καλείται να αντιμετωπίσει όλες αυτές τις έκτακτες ανάγκες και να σηκώσει όλο το βάρος με τα ελάχιστα μέσα που διαθέτει, γι’ αυτό το λόγο ιεραρχούνται όλα τα ζητήματα που προκύπτουν.




15 σχόλια:

  1. ΜΠΡΑΒΟ ΔΗΜΑΡΧΕ. Η ΑΨΑΛΟΣ ΘΑ ΣΕ ΑΓΚΑΛΙΑΣΕΙ ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙΣ ΕΤΣΙ. ΟΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΙ ΜΟΝΟ ΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ. ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ. ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. η αψαλος στηριζει μπινο πλεον. ας το χονεψουν καποιοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το ότι αυτή τη δύσκολη στιγμή ο δήμαρχος επέλεξε να πάει σε ένα χωριό που δεν τον στήριξε στις εκλογές λέει πολλά για το ήθος του. αποτι φαινεται θα ειναι για πολλα χρονια δημαρχος. και ασ λενε οτι θελουν καποιοι που ουτε για το χωριο τους δεν μπορεσαν να δουλεψουν οταν ηταν εξουσια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΜΠΑΤΣΗΣ ΑΒΡΑΜΙΚΑΣ ΚΑΙ ΓΟΥΔΗΣ ΔΟΥΛΕΨΑΝ ΣΑΝ ΤΡΕΛΟΙ. ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥΣ. ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΙ. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. οταν λέμε δούλεψαν εννοούμε και εκτος 8αωρου? και χερωνακτικά ή επιθεώρηση?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 16ωρο, Σαββατοκύριακο και φυσικά και χειρονακτικά. Τα παιδιά ξέρουν από σκληρή δουλειά δεν κάθονται μόνο στα γραφεία. Μπράβο τους. Και μπράβο στους υπαλλήλους του εργοταξίου που δούλεψαν πολύ σκληρά όπου τους χρειάστηκαν.
      Τώρα αν εσεί ξέρεις από χειρονακτική δουλειά να παίζεις μόνο με το π... σου και να σχολιάζεις από τον καναπέ σου να πας αλλού.

      Διαγραφή
  6. Tώρα εγώ έχω μπερδευτεί.Νόμιζα ότι ζώ στο Δήμο Αλμωπίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Και στην Περικλεια θολωσαν τα νερά.Λαγκαδια το ίδιο.η πρόεδρος και ο νερό φύλακας απο το πρωί ποδάρατοι ανέβηκαν στις πηγές για να ελέγξουν τη βλάβη.καπως διορθώθηκε η κατάσταση.οταν υπάρχουν ζημιές παντού ο καθένας κάνει οτι μπορει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Και στη χρυσα τ φραγμα στ υψος της γεφυρας το μισο εχει φυγει απο το πολυ νερο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Σημερα απο οτι ακουσα υπηρχαν παντου προβληματα απο τις βροχες αλλα θα αντιμετωπιστουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Και αν χασει καπιος τν ελεγχο του αυτοκινητου θα χτυπηση κ τν καδο κ θα μπει μεσα στν τρυπα,ωραια ιδεα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Του χρόνου θα φτιαχτεί αυτό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Βγάλτε την αστυνομία στους δρόμους την πυροσβεστική τους εθνοφυλακες το κέντρο υγείας... Τιιιιιι; δεν υπάρχει τίποτα;;;; ωχ ζήτω το χωριό Αριδαία!!!!! Εύγε!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News