Σάββατο 10 Οκτωβρίου 2015

Πρόεδρος Εξαπλατάνου: Ευχαριστώ θερμά τον Αντιδήμαρχο Στέφανο Αβραμίκα

Ευχαριστήριο

Από νωρίς το πρωί της Παρασκευής, μηχανήματα του Δήμου Αλμωπίας προσπαθούσαν να αποκαταστήσουν τις ζημιές που προκλήθηκαν σε καλλιέργειες, από τις τελευταίες βροχοπτώσεις και να σταματήσουν τη συνεχή ροη των βρόχινων υδάτων!

Ευχαριστώ θερμά τον Αντιδήμαρχο Στέφανο Αβραμίκα για την άμεση ανταπόκρισή του, καθώς επίσης και τους υπαλλήλους του Δήμου που σε τόσο αντίξοες συνθήκες ανταποκρίθηκαν και έπραξαν τα μέγιστα!

Η προσπάθειά μας συνεχίζεται!

Νίκος Χατζηανδρέου
Πρόεδρος Εξαπλατάνου

4 σχόλια:

  1. Προεδρε μη λες ευχαριστω σε κανεναν γιατι τα διαβαζει ο χορσογλου και θα λεει παλη τα δικα του............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΘΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΕΤΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ. ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙΣ! ΕΠΕΙΔΗ ΕΠΡΑΞΕ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ:: ΓΙΑ ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙΤΕ ΛΙΓΟ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΓΛΥΨΕ ΚΙ ΑΛΛΟ ΧΑΤΖΗΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΠΕΝΤΑΕΤΙΑ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Όλοι ειναι υποχρεωμένοι λόγω της εμπλοκής τους στα κοινά.ελαχιστοι όμως κάνουν αυτό που πρέπει και δικαιον ειναι να επιβραβεύοντας.μπραβο λοιπόν στο συγκεκριμένο αντιδήμαρχο ασχέτως που ανήκω πολιτικα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News