Τρίτη 25 Αυγούστου 2015

ΕΠΣ Πέλλας: Ποιες ομάδες μένουν οριστικά εκτός κλήρωσης Κυπέλλου

Γράφει ο Γιώργος Μπίνος

Οριστικά εκτός της κλήρωσης του Κυπέλλου της ΕΠΣ Πέλλας που θα ξεκινήσει το Σαββατοκύριακο 5 και 6 Σεπτεμβρίου, καθώς δεν δήλωσαν συμμετοχή οι Μακεδονικός Ίδας και Μακεδονικός Μεσημερίου.

Τα παραπάνω σωματεία της ΕΠΣ Πέλλας θα υποστούν τις κυρώσεις του ΚΑΠ που προβλέπει ποινή αφαίρεσης βαθμών από το πρωτάθλημα, ενώ όπως έχει η κατάσταση αυτή τη στιγμή θεωρείται απίθανο να κατέβουν στο πρωτάθλημα αφού έχουν αποχωρήσει όλοι σχεδόν οι ποδοσφαιριστές τους και υπέγραψαν σε άλλες ομάδες.

1 σχόλιο:

  1. ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΣΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΦΕΤΟΣ Η ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ? ΠΟΣΕΣ ΘΑ ΤΕΡΜΑΤΙΣΟΥΝ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News