Τρίτη 28 Ιουλίου 2015

Κήρυξαν τον πόλεμο στον Τσίπρα: Αρχηγική εμφάνιση Λαφαζάνη υπέρ της δραχμής (ΒΙΝΤΕΟ)

Πρότεινε εθνικοποίηση των ελληνικών τραπεζών και αναδιανομή του πλούτου

Μπορεί ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας να τήρησε χαμηλούς τόνους στην Πολιτική Γραμματεία αλλά δεν έπραξε ομοίως ο βουλευτής του κόμματος και επικεφαλής της Αριστερής Πλατφόρμας, Παναγιώτης Λαφαζάνης που μίλησε σε εκδήλωση της ιστοσελίδας iskra δείχνοντας πως δεν υπάρχει ούτε ένα σημείο σύγκλισης με την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ.

"Αυτή η παρουσία σας ξεπερνάει τις προσδοκίες των συντρόφων που βοήθησαν να διοργανωθεί αυτή η εκδήλωση", ανάφερε αρχικά ο πρώην υπουργός Παραγωγικής Ανασυγκρότησης και συνέχισε: "Απεδείχθη ότι ο Πανελλήνιος είναι πολύ μικρός για να χωρέσει το μεγάλο "όχι" που θέλουμε να πούμε ξανά και να το πούμε μέχρι το τέλος".



Ο Παναγιώτης Λαφαζάνης μαζί ε μία πληθώρα βουλευτών και στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ με τον πλέον ξεκάθαρο τρόπο τάχθηκε υπέρ της αμφισβήτησης και ρήξης με το ευρωπαϊκό σύστημα και την ευρωζώνη, προτείνοντας την έξοδο από το ευρώ και την επιστροφή στο εθνικό νόμισμα.

Μάλιστα, κάλεσε την κυβέρνηση να διακόψει εδώ και τώρα τις διαπραγματεύσεις με την “τερατρόικα” για το τρίτο μνημόνιο και κάλεσε την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ να ανοίξει το κόμμα και την κοινωνία έτσι ώστε να αρχίσει μία συζήτηση για επιστροφή στη δραχμή. Ο κ. Λαφαζάνης όπως συνηθίζει δεν περιέγραψε αναλυτικά την πολιτική για επιστροφή στη δραχμή, αλλά επιγραμματικά πρότεινε εθνικοποίηση των τραπεζών, όλων των δημόσιων υποδομών της χώρας, μεγάλη αναδιανομή του πλούτου και βαθιά διαγραφή του χρέους. Μάλιστα, κατηγόρησε με σφοδρότητα την κυβέρνηση και άρα τους συντρόφους του στον ΣΥΡΙΖΑ πως έχουν προσχωρήσει σε θέσεις που δεν συνάδουν με τις προεκλογικές και προγραμματικές δεσμεύσεις του ΣΥΡΙΖΑ σημειώνοντας πως κάνουν μέγα λάθος όσοι πιστεύουν ότι το 62% στο δημοψήφισμα ήταν μία κυριακάτικη μπόρα.

Ωστόσο, ενώ άσκησε σκληρή κριτική στην κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, εν συνεχεία προφανώς ξεχνώντας αυτά που είπε, κατηγόρησε τα μέσα ενημέρωσης πως υπονομεύουν την ενότητα του ΣΥΡΙΖΑ και της Αριστεράς.



Αμέσως μετά τις “τορπίλες” Λαφαζάνη, ο Μανώλης Γλέζος εμφανίστηκε ακόμα πιο λάβρος λέγοντας πως το τρίτο μνημόνιο είναι το χειρότερο από όλα τα άλλα. Μάλιστα, είπε ότι το τρίτο μνημόνιο το συμφώνησε η κυβέρνηση Μαξίμου και αμέσως αναρωτήθηκε τι κοινό έχει η κυβέρνηση Μαξίμου με τον ΣΥΡΙΖΑ για να απαντήσει ο ίδιος “καμία απολύτως σχέση”.

Στις εγκαταστάσεις του Πανελληνίου έφτασαν από νωρίς οι Μιχάλης Κριτσωτάκης,Κωστας Ήσυχος, και Γιαννης Μηλιός, ενώ ο Μανώλης Γλέζος καταχειροκροτήθηκε από τους παρευρισκόμενους όταν έφτασε στο κλειστό.

Τις θέσεις τους στα πρώτα καθίσματα πήραν βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και στελέχη της Αριστερής Πλατφόρμας, όπως οι Λίτσα Αμανατίδου, Νίκος Χουντής και Δημήτρης Στρατούλης.

Η εκδήλωση χαρακτηρίζεται ως επίδειξη δύναμης των διαφωνούντων απέναντι στην απόφαση της κυβέρνησης να προχωρήσει σε συμφωνία με τους δανειστές για ένα τρίτο μνημόνιο.

---
Πηγή: newsit.gr

12 σχόλια:

  1. Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΚΟΜΩΔΙΑ ΕΝ ΕΤΗ 2015 ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΑΛΒΑΝΙΑ ΤΟΥ ΧΟΤΖΑ ΞΥΠΝΑΤΕ ΠΡΟΒΑΤΑ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΙ ΛΕΣ ΡΕ ΓΙΔΑΡΑ! ΞΕΧΑΣΕΣ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΤΟΥ ΔΗΛΩΣΕΙΣ,ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΓΙΝΕΣ ΟΠΑΔΟΣ ΤΟΥ.ΤΩΡΑ ΤΑΧΘΕΙΚΑΤΕ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ ΚΑΙ ΒΡΙΖΕΤΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΓΑΤΕ ΕΞ ΑΡΧΗΣ;Η ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΠΛΑΤΦΩΡΜΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑΘΕΡΟΙ ΔΕΝ ΒΑΖΟΥΝ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΤΗΝ ΛΑΙΜΗΤΟΜΟ ΤΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ ΜΑΣ.Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ ΣΤΗΘΕΙΚΕ ,ΠΟΥ ΚΑΝΟΝΟΙΚΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΑΡΕΤΗΘΕΙ ΑΝ ΕΙΧΕ ΛΙΓΟ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ,ΑΛΛΑ Η ΠΡΟΘΥΠΟΥΡΓΕΙΑ ΜΑΛΛΟΝ ΗΤΑΝ ΕΦΗΒΙΚΟ ΟΝΕΙΡΟ.

      Διαγραφή
    2. milas gia gidia..ara kati xereis...esu!!!!!!! loipon esai extos topou kai xronou!!!! ai ston kampo....

      Διαγραφή
  2. Η απόλυτη κωμωδία είναι οι άλλοι, αυτοί είναι έξυπνοι. Τώρα εσύ εάν έχεις κανένα μυρριο καταθέσεις και σου έχει φτάσει το σκατο στη κάλτσα, το πολύ πολύ να φας κάνα κούρεμα. Αν και ξέχασα να σου πω ότι μιλάς σαν τα σκέτο καβάλα. Ξεφτίλες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Να πάρει τις ιδέες του και να μας αδειάσει την γωνία !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. oyst kopries........stin boria korea gia eki eiste

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Από ότι φαίνεται η αριστερή πλατφόρμα του ΣΥΡΙΖΑ, που μαλλον ακουμπά σε ένα τμήμα (αδιευκρίνηστο) του παλιού 3% του ΣΥΡΙΖΑ, έχει ξεκάθαρη τοποθέτηση ρήξης και εξόδου από την ΕΕ και επιστροφή στην δραχμή. Πολύ ξεκάθαρο και θεμιτό αλλά κατόπιν εκλογών και διαπραγματεύσεων αποκάλυψαν τα σχέδια τους.
    Διότι στις εκλογές του Ιανουαρίου κατέβηκαν με τον Τσίπρα κρύβοντας την κρυφή ατζέντα της δραχμής και έχοντας ως σημαία την ευρωπαική προοπτική της χώρας κλπ κλπ.
    Η κυβέρνηση αυτή ανήκει στο 36% που σε καμία περίπτωση το εύρος αυτού του ποσοστού δεν ταυτίζεται με αριστερές ιδεοληψίες και ρητορίες τύπου ΚΚΕ και όχι σε ένα τμήμα του παλιού 3% του παλιού ΣΥΡΙΖΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πολυ καλα τα λεει δραχμη και εκτος ευρωπης να δουμε ασπρη μερα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. na fugoun oi koprites tora amesa!!!!! opos xrisimopoiousan tin lexei autin amesa tha ta kanoun ola proeklogika!!! apodixtikan oi megaliteri koprites!!!!!! ousssttttt......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. δηλαδη το τριτο μνημονιο που εφερε ο τσιπρας ειναι καλο οπως και τα δυο προηγουμενα και οποιοδηποτε εναλλακτικο σχεδιο ειναι εγκημα και προδοσια.ποσο βλακασ πρεπει να ειναικοποιος για να το πιστεψειαυτο/ η εξοδοσ απο το ευρο αιναι αναποφευκτη. και πρεπει η χωρα μας να εχει ενα σχεδιο για την επομενη μερα.το ελληνικο σχεδιο εκτος απο τις απαραιτητες κινησεις θα πρεπεινα περιλαμβανει και την διαλυση των ολιγαρχων. αν δεν εξαφανιστει αυτος ο καρκινος η ελλαδα δεν θα σηκωσει καφαλι ποτε

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News