Δευτέρα 27 Ιουλίου 2015

Χαλκιδική: Καταδρομική επίθεση σε σύνδεσμο οπαδών του Άρη - Η εκδήλωση βάφτηκε με το αίμα τριών νεαρών

Ομάδα περίπου 15 ατόμων, φορώντας κράνη και κρατώντας σιδηρολοστούς και ρόπαλα, έφτασαν γύρω στη 01.40 τη νύχτα έξω από τη Λέσχη

Η επίθεση στον σύνδεσμο οπαδών του Άρη, έγινε την ώρα που βρισκόταν σε εξέλιξη εκδήλωση - Στο νοσοκομείο τρία άτομα που τραυματίστηκαν...

Τους δράστες καταδρομικής επίθεσης που σημειώθηκε σε Λέσχη Φιλάθλων του Άρη, στα Νέα Μουδανιά Χαλκιδικής, αναζητούν οι Αστυνομικές Αρχές της περιοχής. Από την επίθεση, που έγινε χθες τα ξημερώματα, τραυματίστηκαν τρία άτομα, τα οποία μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο του Πολυγύρου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ομάδα περίπου 15 ατόμων, φορώντας κράνη και κρατώντας σιδηρολοστούς και ρόπαλα, έφτασαν γύρω στη 01.40 τη νύχτα έξω από τη Λέσχη, όπου εκείνη την ώρα ήταν σε εξέλιξη εκδήλωση.

Οι άγνωστοι δράστες χτύπησαν τρεις νεαρούς που βρίσκονταν έξω και στη συνέχεια εξαφανίστηκαν πεζοί. Τα θύματα -ένας νεαρός 21 ετών, ένας 22χρονος κι ένας 29χρονος- υπέστησαν θλαστικά τραύματα, ενώ οι δύο πρώτοι εξακολουθούν να νοσηλεύονται στο νοσοκομείο, όπου μεταφέρθηκαν με σταθμό του ΕΚΑΒ για την παροχή πρώτων βοηθειών.

Σύμφωνα με μαρτυρίες, οι άγνωστοι δεν έφεραν χαρακτηριστικά κάποιας αθλητικής ομάδας. Τις έρευνες για το περιστατικό ανέλαβε το Αστυνομικό Τμήμα Νέων Μουδανιών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News