Τετάρτη 1 Ιουλίου 2015

Η απόλυτη χυδαιότητα από τη Ραχήλ Μακρή: Επιτέθηκε στον δημοσιογράφο Ανδρέα Παπαδόπουλο (ΒΙΝΤΕΟ)

Παπαδόπουλος: «Τι ξέρεις για την οικογένειά μου; Ο πατέρας μου έχει πεθάνει!». Είναι δυνατόν κύριε Παπαδάκη να μιλάει έτσι για κάτι που δεν ξέρει, για ανθρώπους που δεν ζουν;»

Δεν έχει τέλος η απαράδεκτη συμπεριφορά της Ραχήλ Μακρή. Για άλλη μία φορά χωρίς να έχει επιχειρήματα σε τηλεοπτική συζήτηση αποφάσισε να κάνει προσωπική επίθεση που ξεπερνάει κάθε όριο.

Με το ειρωνικό και αλαζονικό ύφος που τη διακρίνει επιτέθηκε στον δημοσιογράφο Ανδρέα Παπαδόπουλο λέγοντας του «οι καταθέσεις της οικογένειας σου βρίσκονται στο εξωτερικό. Ζεις σε βάρος του ελληνικού λαού επί δεκαετίες».

Ο κ. Παπαδόπουλος άναυδος άκουσε τη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ να του επιτίθεται και στη συνέχεια εκτός εαυτού της απάντησε.

«Τι λέει αυτό το νούμερο; Ξεφτιλισμένη, ντροπή σου, ντροπή για τον ΣΥΡΙΖΑ που σε μάζεψε, φασίστρια, άθλια, πολιτικό σκουπίδι, κάθαρμα!»

Ωστόσο η Ραχήλ Μακρή διατήρησε τη ψυχραιμία της και επέμεινε στη θέση της προκαλώντας την έκρηξη του Ανδρέα Παπαδόπουλου, ο οποίος δεν άντεξε και σε έντονο και αγανακτισμένο με αυτά που άκουγε ύφος της είπε:

«Τι ξέρεις για την οικογένειά μου; Ο πατέρας μου έχει πεθάνει!». Είναι δυνατόν κύριε Παπαδάκη να μιλάει έτσι για κάτι που δεν ξέρει, για ανθρώπους που δεν ζουν;»

Απτόητη η βουλευτής Κοζάνης συνέχισε να έχει το ίδιο ειρωνικό ύφος και όταν ο δημοσιογράφος την αποκάλεσε κλώνο της Ζωής Κωνσταντοπούλου, εκείνη απάντησε «είναι τιμή να είσαι κλώνος της Ζωής Κωνσταντοπούλου».

Ο Ανδρέας Παπαδόπουλος αρχικά πήγε να αποχωρήσει από το πάνελ, ωστόσο διατήρησε την ψυχραιμία του και παρά τα όσα απαράδεκτα είχε ακούσει παρέμεινε.

24 σχόλια:

  1. ΤΙ ΕΝΑΙ ΑΥΤΟ ΡΕ; ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΕΙΣ ΣΕΛΕΜΠΡΙΤΙΣ,ΠΟΣΟ ΧΑΖΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΜΑ; ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ! ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΜΠΑΙΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΟΒΑΡΟΣ ΜΕΣΑ; ΣΤΑ ΠΕΝΤΕ ΔΑΧΤΥΛΑ ΚΑΙ ΧΑΝΟΝΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΛΑΚΕΙΑ ΠΟΥ ΣΕΡΝΕΤΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ.............ΡΕ ΤΙ ΝΟΥΜΕΡΑ ΕΒΓΑΛΕ ΜΠΡΟΣΤΑ Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ?????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΥΤΗ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΕΣ ΑΚΟΜΗ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΕ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΣΑΡΕΛΑ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ.ΦΑΤΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΜΑΣ....ΟΛΕ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ξεφτελιστηκαμε πατριωτη, τετοια σκουπιδια ψηφιζουμε

      Διαγραφή
  4. ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΠΑΛΙΟΣΑΒΟΥΡΑ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΕΝΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΚΟΥΠΙΔΙ,ΑΠΟ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΕ ΜΑΖΕΨΕ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ,ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΙΛΑΣ .ΨΗΦΟΦΟΡΑ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ............ΞΕΤΣΙΠΩΤΟ ΓΛΥΦΤΡΑΚΙ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ρε παιδια ο αλλος την εβριζε (και δεν ειμαι συριζα) τι του επιτεθηκε? επειδη του ειπε εχει τα λεφτα στο εξωτερικο ελεος με την ασυλια των δημοσιογραφων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. κανεις λαθος,δεν την εβρισε.του επιτεθεικε μιλωντας για την οικογενεια του θρασυτατα και εριστικοτατα.θα μπορουσε να πει οτιδηποτε για τον ιδιο και οχι για ανθρωπους που δεν γνωριζει και ειναι απων.αφου ελεγε οτι της κατεβαινε την τοτε την εβρισε και καλα της εκανε.φαντασου να ειχε κανεναν κασιδιαρη απεναντι!σε νοσοκομειο θαταν τωρα.

      Διαγραφή
    2. καλα του τα πε του σογαμπρου η ραχηλ!!!!! ε όχι και ανθρώπους που δεν γνωριζει ποιος δεν ξερει το μητσοτακεικο!!!! ηξερε καλα τι ελεγε στον γαμπρο της ντορας

      Διαγραφή
    3. ΑΣ ΚΟΙΤΑΞΕΙ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΗΣ ΠΡΩΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΚΡΙΝΕΙ ΤΗΝ ΚΑΜΠΟΥΡΑ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ.Ε,ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ!!!

      Διαγραφή
    4. εσυ ρε 2.21 παιρνεις κατι? η το αντιδεξιο σου μενος σε κανει να λες μαλακιες? τι σογαμπρου και αηδιες ειναι αυτα? απ ολο το θεμα αυτο εχεις να πεις "μητσοτακεικο και ντορα και τ αρχιδια του καραμπελα και το μουνι της χαιδως"? πολυ βλημα πρεπει νασε ρε φιλε, μα πολυ βλημα.

      Διαγραφή
    5. 2.21 ΕΞΩ ΒΡΕΧΕΙ.....

      Διαγραφή
  6. φασιστες συριζεοι πρεπει να εξαφανιστητε...ποια χωρα με αριστερη κυβερνηση πηγε μπροστα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. i pio geleia kuvernisi me ta poio geloia atoma pou evgale o topos autos!!!!! oso gia tin sugkekrimeni.., i epistimi sikonei ta xeria psila!!! toso auti oso kai i zoitsa mas...ti na po!!! autoi oi anthropoi ainai stin vouli kai mas kuvernoun!!! ntropi se olous mas!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ποια χωρα με δεξια κυβερνηση πηγε μπροστα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ο λαούς τους ψήφισε δεν φύτρωσαν στη Βουλή. Αυτη ειναι η κατάντια οτι οι Έλληνες ψηφίζουν τέτοιους ανθρώπους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. τι σουργελο ειναι ρε τουτο, τι καταντια ειναι αυτη? το σιχαμα, μονο που την βλεπεις σουρχετε αναγουλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. αποχη απ το σεξ κανει η κυρια?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΜΑΛΛΟΝ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΗΝ ΖΩΗ..................ΠΡΟΣΟΧΗ ΔΑΓΚΩΝΟΥΝ

      Διαγραφή
    2. φανταζεσε να την ..@%$*(#$.. ο Αδωνις?

      Διαγραφή
  12. τι ειπε παλι τουτο???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ελληνες παιρνετε τιποτα;;; Τι ειναι αυτο; Αυτη ειναι η ποιοτητα μας ; Μακρη τζακρη ζωη;;; Οπως κ απ την αλλη ο αδωνις, αυτοι οι ανθρωποι δεν πρεπει να ψηφιζονται.ιχνος ευγενειας κ ηθους απλα επικινδυνοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ελεος, η τυπισα ειναι βρωμικο ατομο, κριμα το συριζα ρεζιλευετε ολο το κομα, μαζεψε ολα τα βλητα γυρω του

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News