Τρίτη 21 Ιουλίου 2015

ΕΠΣ Πέλλας: Μείωση του παραβόλου για τη δήλωση συμμετοχής στο πρωτάθλημα

Περισσότερες πληροφορίες αναμένονται στην επίσημη ανακοίνωση της ΕΠΣ Πέλλας

Τη μείωση του παραβόλου για τη δήλωση συμμετοχής στο πρωτάθλημα, αποφάσισε η ΕΠΣ Πέλλας.

Επίσης, αποφάσισε την κατάργηση της υποχρεωτικής συμμετοχής ενός παίκτη κάτω των 18 ετών στα παιχνίδια του πρωταθλήματος.

Περισσότερες πληροφορίες αναμένονται στην επίσημη ανακοίνωση της ΕΠΣ Πέλλας.

7 σχόλια:

  1. με τουσς ξενους τι γινεται? ισχυει οτι θα μπορουν να παιζουν 4 μαζι....ανεξαρτητα αν ειναι κοινοτικοι η μη κοινοτικοι....μπορειτε να απαντησετε ειναι σημαντικο για τισ ομαδες να το γνωριζουν....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μετα απο την μείωση αυτή των διαιτητών οι διαιτητές απο φέτος θα στήνουν μεχρι και τους πάγκους της Λαικής!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ότι καλύτερο υπήρχε ήταν το να ειναι υποχρεωτικό να έχουν οπωσδήποτε πιτσιρίκια οι ομάδες.Μιλάμε για τοπικό ποδόσφαιρο.Θέλουμε πρωταθλήματα που θα αναδείξουν ταλέντα για μεγαλύετερες ομάδες ή καφενεία με ποδοσφαιριστές που έχουν το μαλμπορο και τη ρετσίνα αγκαλιά?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. aravisos den katevenei, neos mulotopos oute autos,kati akougetai gia galatades k gypsoxori

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. όταν δεν μπορούν να κατέβουν σε πρωταθλήματα ομαδάρες με κόσμο και πολεις ότι πιο λογικό και φυσιολογικό είναι να μην μπορούν κάποια χωριά.Ο κόσμος δεν έχει να φάει, για ομάδες θα έχει? ας είμαστε ρεαλιστές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. eseis sthn enosh koimaste bauia pianoy kefia kanete palh den blepete oth fetos den ua kateboyn poles omades

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News