Κυριακή 26 Ιουλίου 2015

Άγριος καβγάς Γεωργιάδη - Αυλωνίτου: «Είστε άσχετη» (ΒΙΝΤΕΟ)

«Είστε άσχετη»! - «Λέτε ανοησίες»!

Οι συχνές παρεμβάσεις της Ελένης Αυλωνίτου την ώρα που μιλούσε ο Άδωνις Γεωργιάδης κατέληξαν σε έναν τρικούβερτο καβγά στην εκπομπή "Ακραίως" που ανάγκασε τον Τάκη Χατζή να περάσει σε διαφημίσεις μέχρι να ηρεμήσουν τα πνεύματα.

«Μην πετάγεστε! Δεν τα ξέρετε, είστε άσχετη!», είπε έξαλλος ο Άδωνις Γεωργιάδης. «Είμαι πάρα πολύ σχετική! Λέτε ανοησίες!», παρατήρησε η Ελένη Αυλωνίτου. «Καθόμαστε και ακούμε να λέτε όλες αυτές τις βλακείες! Έχετε τα μούτρα να βγαίνετε και στην τηλεόραση!», ήταν η οργισμένη απάντηση του βουλευτή της ΝΔ.

Δείτε τι ακριβώς έγινε:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News