Δευτέρα 1 Ιουνίου 2015

Η τελευταία μέρα για το Κτηματολόγιο στην Αλμωπία - Απογοητεύουν τα ποσοστά

Από την Τετάρτη 3/6/2015 κάθε δήλωση θα θεωρείται εκπρόθεσμη και θα υπάρχει ανά πάσα στιγμή ο κίνδυνος προστίμου

Λήγει αύριο Τρίτη 2/6/2015 και η τελευταία παράταση που δόθηκε για τη κτηματογράφηση στην Αλμωπία.

Όπως ανέφερε η σχετική απόφαση, «παρατείνεται η προθεσμία υποβολής δηλώσεων ιδιοκτησίας για τους κατοίκους εσωτερικού έως τις 2 Ιουνίου για όσους έχουν δικαίωμα επί των ακινήτων που βρίσκονται εντός των ορίων των προκαποδιστριακών Ο.Τ.Α. στους Καλλικρατικούς Δήμους Έδεσσας και Αλμωπίας της Π.Ε. Πέλλας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, μετά την απόφαση της ΕΚΧΑ ΑΕ (ΔΣ Νο 640/απόφαση 2/ 21.04.2015)».

Σύμφωνα με εκτιμήσεις ανθρώπων που ασχολούνται με το συγκεκριμένο αντικείμενο, στον Δήμο Αλμωπίας έχει προβεί στην παραπάνω διαδικασία ένα πολύ μικρό ποσοστό (υπολογίζεται πρόχειρα γύρω στο 35%) και αυτό σημαίνει ότι πολλοί συμπολίτες μας δεν έχουν κινητοποιηθεί.

Με αυτά τα δεδομένα, από την Τετάρτη 3/6/2015 κάθε δήλωση θα θεωρείται εκπρόθεσμη και θα υπάρχει ανά πάσα στιγμή ο κίνδυνος προστίμου, ωστόσο θεωρούμε επιβεβλημένη την ανάγκη να υπάρξει πολιτική βούληση από τους Βουλευτές, τη Δημοτική Αρχή και τον Δήμαρχο, ο οποίος θα πρέπει να έρθει σε επαφή με τη διοίκηση της εταιρίας που έχει αναλάβει την κτηματογράφηση και να υπάρξει δέσμευση ότι δεν θα υπάρξουν πρόστιμα, και αυτό γιατί το ποσοστό είναι πολύ μεγάλο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News