Σάββατο 30 Μαΐου 2015

Άρχισες δίαιτα; Αυτά είναι τα πιο σημαντικά tips που πρέπει να ξέρεις!

Aκολούθησέ τα αν θέλεις να "χάσεις"!

Εμείς οι γυναίκες είμαστε ανά πάσα ώρα και στιγμή δεκτικές στο να ακούμε συμβουλές διατροφής. Πόσο μάλλον όταν είμαστε στην φάση μιας καινούριας δίαιτας και χρειαζόμαστε όσο ποτέ από κάποιον να μας καθοδηγήσει, να μας εμψυχώσει και να μας δώσει τα κατάλληλα diet tips! Επειδή καταλαβαίνουμε πόσο δύσκολη και απαιτητική είναι αυτή η διαδικασία ιδού μερικά χρήσιμα tips που θα σε βοηθήσουν στον στόχο σου!

# Tip 1

Πρώτα από όλα αυτό που πρέπει να ξέρεις είναι ότι για να χάσεις βάρος δεν χρειάζεται να φτάσεις σε σημείο εξαντλητικό όπου δεν θα τρως σχεδόν τίποτα. Διότι αυτό είναι πάρα πολύ επικίνδυνο για την υγεία σου και στην τελική και να χάσεις τα κιλά που ήθελες θα σου δημιουργηθούν προβλήματα υγείας από το πουθενά και θα έχεις άλλα προβλήματα. Δεν υπάρχει λόγος λοιπόν να στερείσαι τα πάντα!

#Tip 2

Για να ενεργοποιήσεις τον μεταβολισμό σου θα πρέπει να τρέφεσαι σωστά και ανά τακτά χρονικά διαστήματα. Μικρά και συχνά γεύματα είναι το μυστικό!

# Tip 3

Θα έχεις ακούσει για τη δίαιτα Atkins, σωστά; Δεν γίνεται άλλωστε να μην την ξέρεις, είναι η πιο δημοφιλής! Είναι πολύ αποτελεσματική όπως ακούγεται αλλά το γεγονός ότι δεν πρέπει να καταναλώνεις υδατάνθρακες την κάνει λίγο αμφιλεγόμενη! Οπότε εσύ το tip που πρέπει να κρατήσεις είναι ότι πρέπει να καταναλώνεις υδατάνθρακες γιατί είναι απαραίτητες για τη διατροφή σου!

# Tip 4

Βάλε στο πρόγραμμα διατροφής σου καθημερινά 5 γεύματα που θα περιέχουν φρέσκα φρούτα και λαχανικά. Μπορείς να τα βάλεις ανάμεσα στα κυρίως γεύματά σου. Με αυτό τον τρόπο θα πάρεις την ενέργεια που χρειάζεσαι και θα σε βοηθήσουν στο να μην πεινάς.

# Tip 5

Αντικατέστησε τη σόδα με νερό!

# Tip 6

Απόφυγε το fast food! Καταρχήν δεν σε ωφελεί πουθενά και επίσης υπάρχουν τόσο πιο νόστιμες επιλογές που έχεις να κάνεις που αναρωτιέμαι γιατί να πρέπει να καταφύγεις σε αυτή την επιλογή; Αντικατέστησε στο μυαλό σου αυτή την επιλογή με καμιά σαλάτα (χίλιους και έναν συνδυασμούς μπορείς να κάνεις)!

# Tip 7

Ιδιαίτερη προσοχή στα ποτά! Κρύβουν θερμίδες που δεν φαντάζεσαι! Τα coctail που πίνεις με τις φίλες σου όταν διασκεδάζεις ανεβάζουν τον πήχη των θερμίδων σε σημείο επικίνδυνο! Γι' αυτό επίλεξε ποτά με λιγότερες θερμίδες και μήπως να αποφύγεις για λίγο τα coctail;

# Tip 8

Φυσικά και η άσκηση είναι απαραίτητη! Μπορείς να χάσεις κιλά ακόμα και όταν δεν κάνεις γυμναστική αλλά αν θέλεις σωστά αποτελέσματα τότε πρέπει να συνδυάσεις διατροφή με άσκηση!

# Tip 9

Nα και κάτι διαφορετικό ~> Υπολόγισε να κατέβεις νούμερο στα ρούχα σου και μην μετράς πόσα κιλά χάνεις!

# Tip 10

Ιδανική συνθήκη ~> Να κάνει και ο σύντροφός σου μαζί σου δίαιτα! Διότι δεν θα χρειαστεί να μαγειρεύεις άλλα για εσένα και άλλα για τον σύντροφό σου. Θα εμψυχώνετε ο ένας τον άλλο και θα είναι πιο εύκολο!

# Tip 11

Να ανταμείβεις τον εαυτό σου για την προσπάθεια που κάνεις! Μόλις δεις ότι έχεις χάσει τα πρώτα κιλά πήγαινε και αγόρασε ρούχα με μικρότερο μέγεθος. Αυτό θα σου δώσει τέτοια δύναμη ικανή να σε κάνε να συνεχίσεις και να πορωθείς με το αποτέλεσμα!

# Tip 12

Να έχεις υπομονή! Το καλό πράγμα αργεί δεν λένε; Γι΄αυτό μην περιμένεις θεαματικά αποτελέσματα από την πρώτη κιόλας εβδομάδα και μην απογοητεύεσαι χωρίς λόγο!

# Tip 13

Να αναγνωρίσεις τις αδυναμίες σου και να τις αποφύγεις! Αν υπάρχει ένα σνακ όπου δεν μπορείς να αντισταθείς όταν το έχεις δίπλα σου τότε καλό είναι να μην μπεις στη διαδικασία να το αγοράσεις και να το αφήσεις στο ντουλάπι σου, γιατί σίγουρα μόνο και μόνο ότι ξέρεις ότι το έχεις σπίτι σου θα μπεις στη διαδικασία να το κατασπαράξεις!!!

---
Πηγή: spirossoulis.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News