Δευτέρα 4 Μαΐου 2015

«Χρυσός» ο Στέφανος Τζιβόπουλος στην Καλιφόρνια

Τώρα κάνει τα πλάνα του για τους παναμερικανικούς αγώνες στην Κολομβία και φυσικά το παγκόσμιο πρωτάθλημα του Καζάν με τη συμμετοχή του στην Κολομβία πάντως να είναι στο αέρα

Με απόλυτη επιτυχία επανήλθε στους βατήρες των καταδύσεων ο Ελληνας πρωταθλητής Στέφανος Τζιβόπουλος που τα χαράματα ώρα Ελλάδος, στέφθηκε για μια ακόμα φορά πρωταθλητής ΗΠΑ, στους αγώνες που έγιναν στο Στάνφορντ της Καλιφόρνια.

Ο Έλληνας αθλητής στέφθηκε πρωταθλητής masters των ΗΠΑ, κερδίζοντας το χρυσό μετάλλιο στο βατήρα των 10μ. Αυτός ο τίτλος αυτόματα συνιστά μια μεγάλη επιτυχία για τον Έλληνα καταδύτη αφού πήρε μέρος στους αγώνες σχετικά ανέτοιμος αφού δεν ξεπέρασε κάποιες ενοχλήσεις στο γόνατο ακολουθώντας εδώ και τρείς μήνες ειδική θεραπεία, προκειμένου να αποφύγει το χειρουργείο.

Αυτές οι δύο περιπέτειες με πείσμωσαν» έγραψε στον προσωπικό λογαριασμό του στο facebook αναφερόμενος στο πρόβλημα υγείας του αλλά και σε αντίστοιχο πρόβλημα υγείας της μητέρας του, ο αθλητής από τους Προμάχους Αριδαίας.


Υπό τις συνθήκες που αγωνίστηκε ο συγκεκριμένος τίτλος ακόμα μεγαλύτερη αξία σε σχέση με τους δέκα συνολικά που έχει κατακτήσει στο πρωτάθλημα masters των ΗΠΑ. «Ήταν πολύ δύσκολος αγώνας και δεν άφησα το μυαλό μου ούτε λεπτό να χαλαρώσει. Μετά την τελευταία βουτιά, στην οποία βαθμολογήθηκα με 10, ένιωθα απόλυτα κουρασμένος. Ήταν καθαρά εγκεφαλικό παιχνίδι και το κέρδισα.

Μέσα από τη νίκη μου δεν θέλω να επαναπαύομαι στις δάφνες μου αλλά να στηρίζω και να φωνάζω δυνατά πως οι καταδύτες στην Ελλάδα θέλουν στήριξη και βοήθεια», δήλωσε ο Τζιβόπουλος, που αγωνίστηκε στην κατηγορία 21+.

Τώρα κάνει τα πλάνα του για τους παναμερικανικούς αγώνες στην Κολομβία και φυσικά το παγκόσμιο πρωτάθλημα του Καζάν με τη συμμετοχή του στην Κολομβία πάντως να είναι στο αέρα. «Θα εξαρτηθεί από το πώς πηγαίνει η θεραπεία στο γόνατο, γιατί θέλω να το έχω γερό στο Καζάν», διευκρίνισε ο Τζιβόπουλος.

---
Πηγή: zougla.gr

1 σχόλιο:

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News