Σάββατο 23 Μαΐου 2015

Έξαλλη η Πάνια! Σταμάτησε την εκπομπή φωνάζοντας: «Φτάνει! Έλεος!»

Η Αννίτα Πάνια έγινε έξαλλη κατά τη διάρκεια της εκπομπής της «Αννίτα.gr».

Η παρουσιάστρια ενοχλήθηκε με κάποιους κυρίους που...

...βρισκόταν πίσω από τις κάμερες και μιλούσαν δυνατά. 

«Συγγνώμη έχω λοκάρει και τραβάω ένα χοντρό ζόρι με τους κυρίους εκεί που έχουν πιάσει την κουβεντούλα την ψιλή βροχή, η οποία με εκνευρίζει πάρα πολύ και προσπαθώ να το υποβαθμίσω πολύ ώρα, από την ώρα που έχω ξεκινήσει αλλά δε γίνεται, μπορείτε να το σταματήσετε s'il vous plait; Merci! Έχει κι άλλα μέρη εδώ ο σταθμός να πάτε να καθίσετε να ξεκουραστείτε, να πιείτε ένα ποτό. Εντάξει; Γιατί το κρατάω μέσα μου πολύ ώρα και δεν μπορώ τόση ώρα δηλαδή. Εσύ το έχεις πάρει γραμμή Σταύρο τόση ώρα σε έχω δει. Εσύ δε το ακούς αυτό το πράγμα στα αυτιά σου; Φτάνει! Έλεος!»


Πηγή:www.gossip-tv.gr

1 σχόλιο:

  1. στην εκπομπή της σήμερα είναι καλεσμένος και κάποιος από την αριδαία

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News