Τρίτη 19 Μαΐου 2015

Η δραστήρια Πρόεδρος της Περίκλειας που «κλέβει» τις εντυπώσεις!

Η γενικότερη δύσκολη κατάσταση που επικρατεί λόγω της κρίσης, δεν στέκεται ικανή να της «κλέψει» το χαμόγελο και την όρεξη για προσφορά στον τόπο που αγαπά!

Είναι δραστήρια, είναι εργατική και με «όπλα» τον ενθουσιασμό, την αισιοδοξία και την αγάπη για τον τόπο καταφέρνει πολλά για το χωριό της.

Ο λόγος για την Πρόεδρο της Περίκλειας Χρυσούλα Σούση, η οποία έχει… τσακωθεί με τη μιζέρια και την γκρίνια και προσπαθεί για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Είναι ενδεικτικό, ότι οι δράσεις της στο χωριό τυγχάνουν θερμής υποδοχής από πολύ κόσμο, ενώ ιδιαίτερη βαρύτητα δίνει στα μικρά παιδιά τα οποία είναι το μέλλον, μέσω εθελοντικών δράσεων που οργανώνει σε συνεργασία με τους συγχωριανούς της.

Η γενικότερη δύσκολη κατάσταση που επικρατεί λόγω της κρίσης, δεν στέκεται ικανή να της «κλέψει» το χαμόγελο και την όρεξη για προσφορά στον τόπο που αγαπά!

Ίσως και αυτό να είναι τελικά το μυστικό για να αντιμετωπίσουμε τα δεκάδες προβλήματα που αντιμετωπίζουμε ως κοινωνία και όχι οι φωνές και οι στείρες αντιπαραθέσεις… 




31 σχόλια:

  1. Γειά σου ρε Σουλάρα ΔΥΝΑΜΗ !!!!! όλοι ήμαστε μαζί σου !!! ΜΠΡΑΒΟ !!! Μας κάνεις περήφανους με τα έργα σου !!!! μπορεί να μή μένω στη περίκλεια αλλά όταν έρχομαι στο χωριό βλέπω τις προσπαθειές σου και ακούω πάντα τα καλύτερα !!!! Συνέχισε έτσι και ότι χρειαστείς έδω ήμαστε.... !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Με τον εθελοντισμο δεν γίνονται έργα. Απλά οι πιο μεγάλοι στον Δήμο σε ξέχνανε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πέρα από τα χαμογελα, ενα εργο θα μπορούσε κανείς να μας πει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι ικανή ακόμη κ θάλασσα να σου φερει αν τη χρηματοδοτησεις. Μονο οι κακοι δεν αγαπουν τη Σούλα...Ολοι οι κατοικοι εκτιμουν κ αναγνωριζουν το πραγματικο ενδιαφερον της για το χωριο της.

      Διαγραφή
    2. ...σκασε και ρουφα τ αυγο σου 1.55

      Διαγραφή
    3. Μαθε να συζητας 8:32. Το σκασε κ ρουφα τ αυγο σου ειναι επιχείρημα;
      Περιμένουμε εργα κ οχι να ευλογούμε τα γένια μας.

      Διαγραφή
  4. Λιγο είναι το χαμογελο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το χαμόγελο το δίνουν όλοι. Το έργο μετράει. Συμφωνώ με 1: 55

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΚΟΣ ΕΙΣΑΙ Κ ΕΣΥ

      Διαγραφή
    2. ...δεν νομιζω να ξέρεις να χαμογελας 2.55. πρεπει νασαι πολυ ξινος.Αληθια η γυναικα σου ακομη δεν την εκανε γι αλλου?

      Διαγραφή
  6. ΣΕ ΖΗΛΕΥΟΥΝ ΣΟΥΛΑ ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΑ ΛΕΝΕ! Α.Κ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Α.Κ. Με το ' φαινεσθαι' κάνεις δεν έκανε τίποτα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ουτε την ξερω την κυρία ,ουτε που ανήκει ,αλλά είναι άξιοι όσοι προσπαθουν στα ακριτικά χωριά μας.Βρεθηκε ένας νέος άνθρωπος και κανουμε και κριτική? στηρίξτε τα ορεινα χωρια με κάθε τρόπο. - Ardeotis - .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΜΠΡΑΒΟ ΧΙΛΙΑ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Πρόεδρος Περίκλειας20 Μαΐου 2015 στις 7:17 μ.μ.

    ΧΩΡΙΣ ΤΟΥΣ ΣΥΓΧΩΡΙΑΝΟΥΣ ΜΟΥ ΔΕ ΘΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΑ ΤΙΠΟΤΕ. ΣΥΜΜΕΤΗΧΑΝ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΑ ΣΤΟΝ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ ΤΩΝ ΑΡΔΕΥΤΙΚΩΝ ΑΥΛΑΚΩΝ ΚΑΙ ΜΕ ΒΟΗΘΟΥΝ ΣΕ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΤΟΥΣ ΧΡΕΙΑΣΤΩ. ΤΟΥΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αγαπητοι φιλοι,ουτε τα τρακτερ μπορουσαν να βγουν στους αγροτικους δρομους πριν ενα μηνα,εξ αιτιας των πρωτοφανων φυσικων καταστροφων,ουτε αυλακια για το ποτισμα,ΟΜΩΣ Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΔΗΜΟ ΚΑΙ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ, εφερε ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ. ΜΠΡΑΒΟ ΤΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι,το γκρεϊντερ ηταν στην Περικλεια μια εβδομαδα και δουλεψε μονο μια μερα,και εκανε μονο κεντρικους δρομους.

      Διαγραφή
    2. ΤΡΕΙΣ ΜΕΡΕΣ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΜΑΣ ΤΟ ΧΡΕΙΑΖΟΤΑΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ. ΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΠΟΥ ΥΠΟΛΟΓΙΣΑΤΕ, ΠΩΣ ΤΙΣ ΜΕΤΡΗΣΑΤΕ? ΥΠΕΡΒΑΛΛΕΤΕ!

      Διαγραφή
  12. Η Σουλα θα αφησει εποχη...που να ειχε και λεφτα ο δημοσ τρεχει και για τα δυο χωρια περικλεια και λαγκαδια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Εχετε δει γυναικα πανω σε γκρειντερ και φουξ;Εε η προεδρος μας το κανε και αυτο...Σε ολα και αυτη μαζι.Μπραβο της!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Σούλα εγραψες πάλι, νά σκάσουν οι εχθροί σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Μπράβο Σουλιτσα μου ασε τι λεει ο κοσμος ας κοιταξουν τα μουτρα τους και μετα ας μιλησουν κανε το καθηκον σου εσυ.Τετοια δουλεια οπως κανει η Σουλα δεν την εκαμνε κανεις...

    Σουλα σε αγαπω πολυ εσυ ξες ποιο πεδακι ειμαιιι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Στο τελος ξυριζουν τον γαμπρο....Βαλτε και καμια λαμπα στην πλατεια σας κυρια Προεδρε, γιατι θα γινοταν ατύχημα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μαλλον κοιμασαι με τις κοτες...ενα βραχυκυκλωμα ηταν αλλα απο κακια.....γνωριζουμε την ταυτοτητα σου ανωνυμε

      Διαγραφή
    2. Ολοι μας στο ιντερνετ ξερουμε να σχολιαζουμε, στην ¨'Live" ζωη βουλωμενο το εχουμε ολοι...οσο για τις κοτες, εσυ μαλλον κοιμηθηκες νωριτερα απο αυτες!!!!

      Διαγραφή
    3. Ολοι οι εξυπνοι μου μαζευτικαν εχουν και παραποναα απο την Σουλα που την Σουλα πρεπει να της φιλατε τα ποδιααα αλλα ολα βοδια ειστε δεν ξερετε απο καλα εσυς....10:05

      Διαγραφή
  17. Ενα πραγμα μπορω να πω,σε ολα τα παραπανω σχολια, στο τελος ξυριζουν τον γαμπρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Είτε συμφωνεί είτε διαφωνεί κάποιος με επιλογές, τρόπους, αποφάσεις και υλοποίηση αποφάσεων των τοπικών δομών, καλό είναι να το εκδηλώνει με ουσιαστικά επιχειρήματα. Για παράδειγμα αντιπροτάσεις και τρόπους υλοποίησης. Οι αφορισμοί, οι γενικόλογες διαφωνίες, οι χαρακτηρισμοί είναι διαφωνία για τη διαφωνία και συμφωνία για τη συμφωνία, άκριτα. Ούτε το ένα βοηθά ούτε το άλλο. Η επικοδομητική κριτική ΜΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ στο περιεχόμενο έργου και όχι στο πρόσωπο αυτό καθ αυτό,είναι πάντα καλοπροαίρετη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News