Παρασκευή 1 Μαΐου 2015

Εβελίνα Παπούλια: Το απίστευτο ποσό που έπαιρνε ανά επεισόδιο στους «Δύο Ξένους»!

Δεν δίστασε να αποκαλύψει πόσα έπαιρνε στους "Δύο ξένους"

Η Εβελίνα Παπούλια ήταν καλεσμένη στην εκπομπή του Θοδωρή Αθερίδη και αποκάλυψε πόσα χρήματα έπαιρνε ανά επεισόδιο στους «Δύο ξένους» αλλά και πόσο ανέβηκε μετά την πετυχημένη σειρά το κασέ της.

Δεν δίστασε να αποκαλύψει πόσα έπαιρνε στους "Δύο ξένους"...


Μια ιστορία όπου ήταν θρασύτατη. Έχουν τελειώσει οι «Δύο ξένοι» και με καλούν για μία άλλη παραγωγή. Εγώ δε θυμάμαι. Νομίζω ότι έπαιρνα γύρω στις 300.000 το επεισόδιο ας πούμε. Και λέω εντάξει, άμα πάρω 500.000 θεότητα! Και λέω αυτά θα απαιτήσω στο καινούριο σίριαλ. Πάω λοιπόν συζητάμε και μου λέει ο παραγωγός «Εβελίνα σε θέλουμε πάρα πολύ, να συζητήσουμε λίγο το οικονομικό... και μου λέει 1 εκατομμύριο το επεισόδιο. Κάνω παύση... «Τι να σου πω του λέω, άμα νομίζεις ότι αξίζω τόσα...» και το έχω ξεστομίσει και βγαίνω έξω πως έχεις δει σε ταινίες που κοπανιούνται. Δεν πίστευα ότι υπήρχαν αυτά τα ποσά» είπε η ηθοποιός!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News