Σάββατο 30 Μαΐου 2015

Μαχαιρίτσας και Κότσιρας στην Αριδαία: «Μια αγκαλια για τα παιδιά»

Τα έσοδα θα διατεθούν για τον εξοπλισμό πολυαισθητηριακης αίθουσας στο ειδικό σχολείο Αριδαιας

Μία αγκαλια για τα παιδιά με τη μορφή μιας υπεροχης μουσικής βραδιάς με τους υπεροχους Λαυρέντη Μαχαιρίτσα και Γιάννη Κότσιρα στο δημοτικό στάδιο Αριδαιας.

Σας περιμένουμε όλους.

Εισιτήρια:
Προπωληση: 12
Ταμείο: 15

Τα έσοδα θα διατεθούν για τον εξοπλισμό πολυαισθητηριακης αίθουσας στο ειδικό σχολείο Αριδαιας.

3 σχόλια:

  1. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΧΘΕΙ ΑΠΟ ΟΛΗ ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ.
    ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ !!!!!
    ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φέρτε ρε παολα να κανουμε κέφι,τ ειναι αυτα τα ονοματα που φέρατε αν ειναι δυνατόν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αι σταματα ρε που θες και παολαρα να λες και ευχαριστώ που το σκεφτηκαν κάποιοι άνθρωποι και έφεραν δυο ποιότηκους τραγουδιστες για εναν πολυ καλό σκοπο..συγχαρητήρια στους διοργανωτές..

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News