Δευτέρα 4 Μαΐου 2015

Συνάντηση του Γ. Σηφάκη με τη διοίκηση του τμήματος μπάσκετ του Φ.Ο.Αριδαίας

O βουλευτής έδειξε ενδιαφέρον και ενημέρωσε για προγράμματα που ενδέχεται να δρομολογηθούν μέσα στον Μάιο και θα αφορά κτιριακά θέματα

Συνάντηση μεταξύ του βουλευτή Πέλλας Γ. Σηφάκη, του Συντονιστή Αλμωπίας του ΣΥΡΙΖΑ Γ. Αβραμίδη με τη διοίκηση του τμήματος μπάσκετ του Φ.Ο.Αριδαίας πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί (Κυριακή 3/5) στα γραφεία του κόμματος στην Αριδαία.

Η συζήτηση ήταν πολύ ενδιαφέρουσα και κινήθηκε κυρίως γύρω από το θέμα των εγκαταστάσεων καθώς το Δ.Α.Κ.Αριδαίας έχει αφεθεί στην τύχη του εδώ και πολλά χρόνια και ουσιαστικά πλέον συντηρείται αποκλειστικά από τους συλλόγους που το χρησιμοποιούν.

Τέθηκαν πολλά θέματα από τη διοίκηση όπως αυτά της θέρμανσης, του παρκέ, της μόνωσης κλπ (θέματα που όσοι δήμαρχοι και βουλευτές και να πέρασαν δεν άγγιξαν) και ενημέρωσαν τον βουλευτή περί του τι μπορεί να γίνει για να βρεθεί λύση.


Από την σειρά του ο βουλευτής έδειξε ενδιαφέρον και ενημέρωσε για προγράμματα που ενδέχεται να δρομολογηθούν μέσα στον Μάιο και θα αφορά κτιριακά θέματα.

Ζήτησε από τη διοίκηση έναν πλήρες φάκελο πάνω σε όλα τα θέματα και την κάλεσε στην Αθήνα για να διεκδικήσουν μαζί τα αυτονόητα για την ανάπτυξη του αθλητισμού στην επαρχία μας.

Έτσι το ραντεβού ανανεώθηκε και ας ελπίσουμε να είναι η αρχή μίας καλής συνεργασίας για το καλό του τοπικού μπάσκετ και όχι μόνο.

1 σχόλιο:

  1. ΑΛΛΟΣ ΑΥΤΟΠΡΟΒΑΛΟΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΛΥΣΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΗΝ ΔΙΝΕΙ Ο ΣΗΦΑΚΗΣ ΜΑΣ ΚΟΥΡΑΣΑΤΕ ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΔΕΝ ΑΡΜΟΖΟΥΝ ΑΥΤΑ ΣΕ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News