Παρασκευή 29 Μαΐου 2015

Δήμος Αλμωπίας: Δεν θα μπορούν να ποτίζουν όσοι χρωστούν

Αυτό ανακοίνωσε ο Αντιδήμαρχος Γιώργος Τσιμτσιρίδης

Δεν θα μπορούν να ποτίζουν όσοι δεν έχουν δημοτική ενημερότητα.

Αυτό ανακοίνωσε ο Αντιδήμαρχος Γιώργος Τσιμτσιρίδης κατά την υπογραφή των συμβάσεων των υδρονομέων του Δήμου Αλμωπίας το μεσημέρι της Παρασκευής.

Συγκεκριμένα, ανέφερε πως όσοι χρωστούν στο Δήμο δεν θα έχουν τη δυνατότητα να ποτίζουν, ωστόσο όπως είπε μπορούν να προβούν σε ρύθμιση οφειλών με την τρέχουσα παράταση που έχει δοθεί.

6 σχόλια:

  1. χαχαχα ναι θα μας κοψει το νερο ο τσιμτσιριδης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. λεφτα δεν ρωταει αν εχουμε ο κυριοσ τσιμτσιριδησ μονο ρυθμιση ζηταει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΟΤΑΝ ΠΟΥΛΑΣ ΤΟ ΚΑΛΑΜΠΟΚΙ ΛΕΦΤΑ ΔΕΝ ΠΕΡΝΕΙΣ ΒΛΑΚΑ Ε ΒΛΑΚΑ

      Διαγραφή
  3. ΤΟ ΑΓΑΘΟ ΚΥΡΙΕ ΤΣΙΜΤΣΙΡΙΔΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΟ ΕΔΩΣΕ Ο ΘΕΟΣ ΤΟ ΝΕΡΟ ΜΑΣ ΖΗΤΑΣ ΝΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ?????????????????????????????ΜΕΤΑ ΠΟΙΟΣ ΝΑ ΞΑΝΑ ΨΗΦΙΣΗ ΕΣΑΣ ΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ......ΚΣΝΤΕ ΕΡΓΑ ΠΡΩΤΑ ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΧΑΡΕΣ ΦΤΙΑΞΤΕ Κ ΑΛΛΑ Κ ΜΕΤΑ ΖΗΤΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ας φτιάξει την πομονα που χαλασε στηνν αψαλο πρωτα. δεν μπορούν να ποτησουνν αυτοι που πληρωσανε. Αν χαθεί η σοδειά πως θα πληρωσουμε του χρόνου ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΣ ΣΥΝΤΗΡΗΣΟΥΝ ΤΑ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΑΥΛΑΚΙΑ ΣΤΟ ΓΑΡΕΦΙ ΠΟΥ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΧΡΗΣΗ ΤΟ ΤΡΕΧΟΥΜΕΝΟ ΝΕΡΟ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΑΛΕΜΕ Κ.ΓΙΩΡΓΟ ΜΑΣ.ΤΟ ΟΤΙ Η ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΣΑΣ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΤΟ 40%ΤΟΥ ΚΑΜΠΟΥ ΜΑΣ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΚΑΘΑΡΙΣΑΤΕ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ Κ.ΤΣΙΜΤΣΙΡΙΔΗ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΜΑΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙ? ΤΟ ΟΤΙ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΠΕΝΤΑΕΤΙΑ ΝΑ ΞΑΝΑΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΤΑ ΔΕΝΔΡΑ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ.ΕΣΕΙΣ ΘΕΛΕΤΕ ΧΡΗΜΑΤΑ.ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News