Σάββατο 30 Μαΐου 2015

Συνάντηση συμμαθητών: Τάξη του ‘95 ΓΕ.Λ. Αριδαίας

Συνάντηση συμμαθητών: Τάξη του ‘95 ΓΕ.Λ. Αριδαίας

Πέρασαν 20 χρόνια… αφήσαμε τα θρανία γεμάτοι πάθος , όνειρα και ξεκινήσαμε το ταξίδι!!! Κι όμως… θα ορκιζόμασταν πως ήταν χθές!

Σας καλούμε λοιπόν να αλλάξουμε τη φωτογραφία μας! Να θυμηθούμε τα παλιά, σε μια βραδιά γεμάτη νοσταλγία και διασκέδαση.

Το Σάββατο 20 Ιουνίου 2015 και ώρα 21:00 στο εστιατόριο των Λουτρών Πόζαρ θα πραγματοποιηθεί μετά από 20 χρόνια η συνάντηση των συμμαθητών της Γ’ Λυκείου του ΓΕΛ Αριδαίας, τάξη του 1995 (Γεννηθέντες 1977-78).

Πληροφορίες:
Πολυχρόνης 6977780611
Μίμης 6974721411

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News