Τρίτη 5 Μαΐου 2015

Δολοφονία Άννυ: Η ζήλια τον έκανε να τεμαχίσει το 4χρονο αγγελούδι

"Δεν την σκότωσα" φέρεται να υποστήριξε

Στον ανακριτή για να λογοδοτήσει για το αποτρόπαιο έγκλημά του, τη δολοφονία του ίδιου του παιδιού του, της 4χρονης Άννυ, οδηγείται ο 27χρονος Στάνισλαβ Μπακαρντζίεβ.

Ο εισαγγελέας του έχει ήδη ασκήσει ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία, περιύβριση νεκρού, ηθική αυτουργία σε ψευδορκία και παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία.

Έχει συλληφθεί και η 25χρονη μητέρα του παιδιού, που κατηγορείται για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο και ψευδορκία. Σήμερα θα της ασκηθούν διώξεις και θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα, όπου σύμφωνα με πληροφορίες θα ζητήσει προσθεσμία για να απολογηθεί.


Το έγκλημά του 27χρονου έχει συγκλονίσει όλη την Ελλάδα, όλους όσους είχαν συγκινηθεί από την υπόθεση της εξαφάνισης του παιδιού, ενός γλυκύτατου και χαμογελαστού παιδιού. Ενός παιδιού που δολοφονήθηκε από τον ίδιο τον πατέρα του εξαιτίας της ζήλιας που ένιωθε εκείνος για τη μητέρα του κοριτσιού.

Αυτό ήταν το κίνητρο που, σύμφωνα με την αστυνομία, όπλισε ο χέρι του 27χρονου όχι μόνο να σκοτώσει το ίδιο το σπλάχνο του, αλλά να το τεμαχίσει, να το βράσει και μετά, μαζί με φαγητό, να πετάξει τα κομμάτια του στα σκουπίδια και στην τουαλέτα. Ήθελε να εξαφανίσει κάθε ίχνος. Χωρίς πτώμα, δεν υπάρχει έγκλημα. Όλα υπολογισμένα μέχρι τέλους.

Ακόμη και η παρωδία με τα δάκρυα και τις φωνές στα κανάλια για την "εξαφάνιση" του παιδιού και τις εκκλήσεις για τον εντοπισμός της μέσω του Amber Alert, κι αυτά μια καλοστημένη "κωμωδία" φαίνεται πως ήταν.

Ζήλευε το παιδί γιατί μητέρα το αγαπούσε περισσότερο από αυτόν και φοβόνταν πως κάποια στιγμή η εν διαστάσει σύζυγός του του θα έφευγε μαζί με την μικρή Άννυ για την Γερμανία και ίδιος θα έμενε χωρίς χρήματα, αφού τον ζούσε συστηματικά η σύντροφός του με έσοδα από την πορνεία. Αυτό ήταν το κίνητρο, εκτιμά η αστυνομία.

Εκείνος όμως, στην ομολογία του στους αστυνομικούς της Ασφάλειας Αττικής αρνείται πως σκότωσε το παιδί αλλά παραδέχεται πως όταν ξύπνησε, μετά από χρήση ναρκωτικών και το βρήκε νεκρό, δίπλα του, μέσα στα αίματα, το τεμάχισε και προσπάθησε να το εξαφανίσει για να μην τον θεωρήσει η 25χρονη σύζυγός του ανίκανο και τον εγκαταλείψει οριστικά για να φύγει στη Γερμανία.

"Δεν την σκότωσα" φέρεται να υποστήριξε.

Οι λεπτομέρειες που αποκάλυψε κατά την ομολογία του, σόκαραν ακόμη και τους αστυνομικούς, που πολλά έχουν δει κι έχουν ακούσει εδώ και χρόνια. Περιγράφουν τον τρόπο θανάτου του κοριτσιού ως αποκρουστικό.

---
Πηγή: newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News