Δευτέρα 4 Μαΐου 2015

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ: Επισκευάστηκε η χαλασμένη γεώτρηση στο Λουτράκι μετά από 1 χρόνο

Ανακοίνωση

Ένα σοβαρό πρόβλημα που ταλάνιζε τους αγρότες της Τοπικής Κοινότητας Λουτρακίου, η σπασμένη γεώτρηση η οποία παρέμεινε χαλασμένη από τον Ιούλιο του 2014, βρήκε λύση χάρη στην επέμβαση του Δήμου Αλμωπίας. 

Τα συνεργεία του Δήμου εργάστηκαν συντονισμένα και έδωσαν ξανά σε χρήση τη συγκεκριμένη γεώτρηση, καθώς εδώ και περίπου έναν χρόνο ταλαιπωρήθηκαν πολύ συμπολίτες μας εξαιτίας αυτής της βλάβης.


Ο Δήμος Αλμωπίας ζητά την κατανόηση των τοπικών κοινωνιών και δεσμεύεται ότι ένα-ένα τα προβλήματα θα λύνονται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

1 σχόλιο:

  1. kathe xrono o kathe agrotis dinei 300 eyrw k panw gia na potizei ayto eleipe na mi ginei...twra oti ta aulakia den einai kathara k de paei to nero de mas phrazei...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News