Σάββατο 30 Μαΐου 2015

Στα 1.400 δολάρια τη βραδιά η σουίτα του Καμμένου στην Ουάσιγκτον - 900 δολάρια για ένα γεύμα

Ο υπουργός Εθνικής Αμυνας αρχικά είχε δηλώσει ότι η διαμονή του σε πολυτελές ξενοδοχείο ήταν σε απλό δωμάτιο, με κόστος 268 ευρώ την ημέρα

Ερωτηματικά συνεχίζει να προκαλεί το ταξίδι του Πάνου Καμμένου στην Ουάσιγκτον το κόστος της διαμονής του σε ξενοδοχείο.

Ο υπουργός Εθνικής Αμυνας αρχικά είχε δηλώσει ότι η διαμονή του σε πολυτελές ξενοδοχείο ήταν σε απλό δωμάτιο, με κόστος 268 ευρώ την ημέρα, ενώ στη συνέχεια συνταξιδιώτης του είχε δημοσιεύσει στο Twitter έγγραφο που εμφανίζει τον κ. Καμμένο να πληρώνει 300 δολάρια τη βραδιά.

Στην πραγματικότητα, σύμφωνα με το «Πρώτο Θέμα», αυτό ήταν το ποσό που πλήρωσε ο υπουργός σε μετρητά, αφού με βάση με τον επίσημο λογαριασμό 3.132 δολάρια χρεώθηκαν σε πιστωτική κάρτα.

Οπως αναφέρει η εφημερίδα, σύμφωνα με τον επίσημο λογαριασμό, ο υπουργός Αμυνας δεν έμεινε σε απλό δωμάτιο, αλλά στη σουίτα «Georgetown», πληρώνοντας 1.408,56 δολάρια τη βραδιά. Μάλιστα, ο ίδιος λογαριασμός αποκαλύπτει ότι για ένα γεύμα ο κ. Καμμένος πλήρωσε 920 δολάρια!

2 σχόλια:

  1. kala ti efage;;;; perase kai ton...pagkalo!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όλα τα συστημικά ΜΜΕ βάλλουν συστηματικά εναντίον του Καμμένου και του Βαρουφάκη. Αυτό σημαίνει ότι μάλλον κάνουν πολύ καλά την δουλειά τους.
    Επίσης η τέχνη του εντυπωσιασμού και της λάσπης θα είχε πολύ μεγάλο ενδιαφέρον να μπορούσε να παρουσιαστεί με στοιχεία ταυτόχρονα προηγούμενων υπουργών σε αντίστοιχα ταξίδια.
    Θα μπορούσαμε να βγάλουμε μόνοι μας τα συμπεράσματα μας από τα στοιχεία και όχι από την κακής ποιότητας καθοδηγούμενη ενημέρωση που επιχειρείται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News