Παρασκευή 27 Μαρτίου 2015

ΒΟΜΒΕΣ Χουρσόγλου: «Απαντήστε κ. Δήμαρχε, θα δώσετε την καθαριότητα σε ιδιώτες;»

«Να δοθεί η πάγια προκαταβολή στους Προέδρους των χωριών»

Να δοθεί η πάγια προκαταβολή στους Προέδρους των τοπικών κοινοτήτων πρότεινε ο Χρήστος Χουρσόγλου. Ο Δημοτικός Σύμβουλος της Αλμωπίας εξέφρασε αυτή την άποψη, ώστε οι Πρόεδροι να μπορούν να αντιμετωπίζουν κάποια προβλήματα, με τον Δήμαρχο Δημήτρη Μπίνο να απαντά ότι οι συνθήκες δεν είναι ακόμα ώριμες, όμως είναι μία δέσμευση της Δημοτικής Αρχής και θα υλοποιηθεί στο άμεσο μέλλον.

Επίσης, ο κ. Χουρσόγλου ζήτησε από τον κ. Μπίνο να απαντήσει σχετικά με τις φήμες που κυκλοφορούν και αναφέρουν ότι η Δημοτική Αρχή σκοπεύει να ιδιοτικοποιήσει την καθαριότητα, με τον Δήμαρχο να το διαψεύδει και να δηλώνει μάλιστα ότι γίνονται μεγάλες προσπάθειες γι' αυτόν τον τομέα και πως πριν λίγες μέρες δόθηκαν 15.000 ευρώ για την επισκευή απορριμματοφόρου το οποίο πλέον δόθηκε σε χρήση.

Ο κ. Χουρσόγλου αναφέρθηκε και στην άρδευση για την οποία κάλεσε τη Δημοτική Αρχή να είναι σε ετοιμότητα και δίπλα στους αγρότες, καθώς όπως σημείωσε οι αγροτικοί δρόμοι βρίσκονται σε άθλια κατάσταση.

Τέλος, δήλωσε κάθετα αντίθετος στην πρόταση που προωθεί η Δημοτική Αρχή για οικονομικό τέλος στα κοιμητήρια, μιας και όπως είπε τέτοιες ενέργειες δεν αρμόζουν σε έναν ακριτικό Δήμο σαν τον δικό μας.
 

7 σχόλια:

  1. χρηστο εισαι δυναμη .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ναι θα την δωσουμε.....Εσυ απαντησε γιατι δεν πρεπει να την δωσουμε;;;;;;Οταν δινατε την ανακυκλωση που ησουν;;;;;;....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Χρήστο δεν είσαι απλώς δύναμη, είσαι υπερδύναμη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΒΡΩΜΟΣΚΟΥΠΙΔΑΡΙΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΕΙ ΙΔΙΟΤΗΣ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΤΟ ΕΡΓΟΤΑΞΕΙΟ ΑΜΑΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τι Τσίπρας, Σαμαράς και μαλακίες. Χρήστος Χουρσόγλου, αυτός είναι πολιτικός!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Παιδιά ο Χουρσόγλού με τον Πασόη κατέβηκε ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Στο τελος δώστε ολο τον δημο σε ιδωτη,ουτε εκλογες ουτε τιποτα,τι μας κουραζετε με εκλογες?αρε μπινο εισαι πολυ μπροστα αγορι μου πως δεν σε ανακαλυψε ο σαμαρας να εσωζες την νδ....μπεεεεεεεεεεεεεεεεε

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News