Παρασκευή 27 Μαρτίου 2015

Η απίστευτη ...τούμπα της ΕΠΣ Πέλλας! Ούτε η Κομανέτσι!

Γράφει ο Γιώργος Μπίνος

Χειρότερο πράγμα από το να κοιτάς το πρόσωπό σου στον καθρέφτη και να του λες ψέματα, σίγουρα δεν υπάρχει.

Η πολύπαθη και ταλαιπωρημένη ΕΠΣ Πέλλας δυστυχώς το έκανε πράξη αφού το αναβληθέν παιχνίδι Ηρακλής Άσπρου – Εδεσσαϊκός θα γίνει την Τετάρτη και αφού θα γίνουν το Σαββατοκύριακο κανονικά τα παιχνίδια της επόμενης αγωνιστικής. Είναι που είχε βγει η ίδια η ΕΠΣ Πέλλας με επίσημη ανακοίνωση που έλεγε ότι δεν θα υπάρχουν εκκρεμότητες και αν υπάρχουν θα τελεσιδικεί η αγωνιστική και μετά θα γίνεται η επόμενη.

Αυτή η ανακοίνωση λοιπόν είχε ισχύ μόλις ένα δεκαπενθήμερο δίνοντας λαβή για σχόλια από τους αγνούς θιασώτες του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου, ενώ κάποιοι κάνουν λόγο για απόφαση που δημιουργεί δεδικασμένο με πρόσχημα να γίνουν τα ίδια και στην Α κατηγορία για να επωφεληθούν προφανώς κάποιες ομάδες.

Ύστερα από αυτό, ποιος ξέρει τι άλλο θα δούμε στο ήδη ταλαιπωρημένο ποδόσφαιρο της Πέλλας…

11 σχόλια:

  1. Εκεί στην Ένωση να προσέξουν γιατί αυτοί είναι ικανοί το παιχνίδι να το παίξουν μετά το τέλος του πρωταθλήματος για να αποφασίσουν πως θα το στήσουν γνωρίζοντας το αποτέλεσμα του αγώνα Αριδαία- Απόλλων!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. το πρωτάθλημα ουσιαστικά σχεδόν έχει τελειώσει.Πλέον μπορούμε να βγάλουμε τα πρώτα συμπεράσματα για τον τρόπο λειτουργίας κάποιων πραγμάτων ειδικά στην Α1. Οι περιπτώσεις διακοπών και αναβολών της συμπαθούς ομάδας του Άσπρου είναι όντως αξιοπερίεργες.Ο τελευταίος αγώνας Ασπρου Εδεσσαικού δεν ήταν για αναβολή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΑΪΜΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ
    η λεξη μαϊμου αναφέρεται σεμικροσωμο , ευκινητο πιθηκο με μακρια ουρα , και μεταφορικα , σε κατεργαρη ανθρωπο...
    *σημειωση : στα τουρκια και στα αραβικα = maymϋn

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. αναρωτιεμε αν οι δοιηκουντες της επς πελλας κοιμουνται μ αυτα που γινονται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αυτη την επιστολη aridaia news αν επιτρεπεται ποια ομαδα σας στην εστειλε???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. κοιμουνται και ονηρεβονται Το μονο που τους νοιαζει ειναι που θα βρουν μπανανες για τις ΜΑΙΜΟΥΔΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. αγαπητοί μου γιατί τα βάζετε με την επσ? την δήλωση που λέτε δεν την έκανε η επσ, αλλά ένας σύμβουλος της, οπότε δεν έχει καμία ισχύ οπότε καλά κάνει το άσπρο και θέλει να ελέγξει την κατάσταση. Εκείνο πουτ με λυπεί ιδιαίτερα είναι το εδεσσαικάκι, που απέκτησε 10 παίκτες και θα περνούσε τραίνο από παντού και αποδείχθηκε ότι ψώνισε παλτά, που είναι για πουθενά. κρίμα γιατί πάλι τρώνε οι πονηροί τα λεφτά του ξενιτεμένου κ σοβαρό αποτέλεσμα δεν υπάρχει. Ενώ αξιοσημείωτο είναι ότι κ πάλι παραμελούνται τα ¨δικά¨ νας παιδιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι να ελέγξει ρε φίλε? Αυτό που κάνει το Άσπρο ονομάζεται αργός θάνατος μιας χαμένης χρονιάς!!

      Διαγραφή
  8. αγαπητε φίλε 11.51 μην νοιάζεσαι για τα δικά μας παιδιά.Εδεσσαικός και Αλμωπός προσπαθησαν και βασίζονται στις υποδομές και στις ακαδημίες τους αλλά δυστυχως αντι να στηρίξουν οι πάντες το υγιές ποδόσφαιρο, η τοπικές παράγκες, προτιμούν ομάδες μισθοφόρων, περαστικών, κλπ.Ποιό θα είναι το μέλλον ? και να ανέβει μια ομάδα που δεν βασίζεται σε δικούς της ποδοσφαιριστές ...πάλι θα πέσει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΑΣΠΡΟ ΟΛΕ ΟΛΕ ΟΕΟ....ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. κιταξτε εκη στο ασπρο να ειστε και του χρονου στο προταθλημα να μην διαλυσετε γιατι με μισθοφορουσ δεν γεινετε ομαδα οσο γιατην επσ αυτο δεν ειναι πρωταθλημα κιριοι οταν αναλαβατε λεγατε μεγαλα λογια δεν κοιτατε που δεν εχουνε κοζμο τα γηπεδα σασ ενδιαφερη μονο η γνωρημιεσ που θα κανετε και η φιλιεσ που εχετε με καπιουσ και βοηθατε να πηγενουνε καλα η ομαδεσ τουσ αν αναβαλετε την τελευτεα αγωνηστηκι που λετε του χρωνου δεν θα εχετε αξιοπιστια στο πρωταθλημα επσ πελλασ

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News