Παρασκευή 27 Μαρτίου 2015

Περαστικά στον ποδοσφαιριστή του Άρη Αθύρων Κώστα Σωτηριάδη

Ανακοίνωση

Το Δ.Σ., ο προπονητής και οι ποδοσφαιριστές του Άρη Παλαιφύτου εύχονται περαστικά και γρήγορη ανάρρωση στον ποδοσφαιριστή του Άρη Αθύρων Κώστα Σωτηριάδη για τον τραυματισμό του στο μεταξύ τους παιχνίδι.

8 σχόλια:

  1. Μετα την αθλιοτατη καταγγελια του ΔΣ Αθυρων ουτε περαστικα δεν επρεπε να στειλει η ομαδα του Παλαιφυτου...αλλα ετσι ειναι οι ανθρωποι οχι σαν τα ζωα των Αθυρων.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ζωα ειστε εσεις ΠΑΛΙΟΒΟΣΚΟΙ!!!Που ερχοσαστε στα Αθυρα,τρωτε μια 5ΑΡΑ και σας φερομαστε μια χαρα κι εσεις ειστε πιο βρωμικοι και απο τα γουρουνια!!Τενεκεδες χωρις πατο!!Ξεχασμενοι απο τον κοσμο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. emeis trwme pentara,alla dn peftoyme kathgoria,emeis sas rikseme na to 8umaste.........mplum mploummmmmmmmmm a8urakia.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ασύστολα ψεύδη αυτά που καταγγέλει ο Άρης Αθύρων!!!Καμία σχέση με την πραγματικότητα!!!Δεν υπήρξε καμία αντιαθλητική πρόθεση από κανέναν ποδοσφαιριστή του ΑΡΗ ΠΑΛΑΙΦΥΤΟΥ και θα πρέπει να ανακαλέσουν άμεσα την προσβλητική αναφορά σε ονόματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το πρώτο που θα έπρεπε να ξέρεις είναι οτι το Παλαιφυτο παίζει μπάλα πριν εσείς δημιουργησετε το χωριό σας.Έπειτα δεν είναι ομάδα ασανσέρ να ανεβοκατεβαίνει κατηγορίες.Επίσης το πιο χωριό είναι ξεχασμένο φαίνεται με μια ματιά στο χάρτη. Στα του αγώνα τώρα σε γήπεδο με βροχή πως βρίσκεις προθεση σε τραυματισμο αυτό το ξέρεις εσύ.Και ένα τελευταιο όταν το Παλαιφυτο επαιζε μπάλα σε άλλο νομό γιατί εδώ δεν υπήρχε η ΕΠΣ ο πατέρας σου έβλεπε μπάλα και την περνούσε για λάχανο. Είστε πολύ μικροί για να μιλήσετε για το Παλαιφυτο. Πεσμου και εναν παίχτη Α εθνικής που έδωσαν τα Αθυρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ροδα ειναι και γυριζει!!Να το θυμαστε αυτο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δεν αντέχετε αγαπητοί το ότι παίξαμε στα ίσια το παιχνίδι όπως το κάναμε και θα το κάνουμε σε όλους τους αγώνες. Όποιος μπορεί μας κερδίζει στα ισια

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News