Παρασκευή 27 Φεβρουαρίου 2015

Oι CHOUSKA Ensemble στην Αριδαία

Δευτέρα 9 Μαρτίου

Oι CHOUSKA Ensemble είναι ένα μουσικό project που ξεκίνησε ως ιδέα πολλά χρόνια νωρίτερα, ωστόσο, άρχισε να υλοποιείται μόλις τον Δεκέμβριο του 2013. 

Οι τέσσερις μουσικοί που το αποτελούν, αν και προέρχονται ο καθένας από διαφορετική μουσική αφετηρία, μοιράζονται την κοινή ανάγκη έκφρασης και το όραμα να αναμείξουν και να πειραματιστούν με την μουσική που ο καθένας γνωρίζει στις πιο jazz - balkan εκφάνσεις της. 

Τα κομμάτια που παρουσιάζουν είναι κυρίως δική τους πρωτότυπη μουσική, ενώ δεν λείπουν και επιλεγμένες διασκευές από καλλιτέχνες που στο παρελθόν τους έχουν εμπνεύσει όπως οι Μάνος Αχαλινοτόπουλος, Ibrahim Maalouf κ.ά. 

Αν και αποφεύγουν τις ταμπέλες και τους ορισμούς, ο ήχος τους είναι ethnic, με έντονο το στοιχείο του αυτοσχεδιασμού, ενώ η jazz αρμονία άλλοτε υποβόσκει και άλλοτε δεσπόζει. 

Τα μέλη της μπάντας είναι ήδη γνωστά στους μουσικούς κύκλους μέσα από την πορεία του καθενός αλλά και το πλήθος συνεργασιών τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News