Παρασκευή 27 Φεβρουαρίου 2015

Μπάχαλο η ΕΠΣ Πέλλας

Γράφει ο Γιώργος Μπίνος

Έντονες είναι πλέον οι φήμες που κυκλοφορούν στα ποδοσφαιρικά στέκια για ρήξη στις σχέσεις μεταξύ των ανθρώπων του Δ.Σ. της ΕΠΣ Πέλλας.

Αυτό προκύπτει από κάποια γεγονότα που λαμβάνουν χώρα το τελευταίο χρονικό διάστημα. Μερικά απ’ αυτά μαρτυρούν του λόγου του αληθές, όπως η παραίτηση πρωτοκλασάτου στελέχους επιτροπής από τις πλέον σημαντικές, παρότι δεν έγινε αποδεκτή. Επίσης, υπάρχει φραστική επίθεση συμβούλου, επειδή έκαναν το λάθος να είναι θεατές σε παιχνίδι της ομάδας του.

Το μπάχαλο με τον ορισμό των διαιτητών στον τελικό Κυπέλλου, όπου υπήρχαν σθεναρές αντιδράσεις για κάποιους από τους αρχικά ορισθέντες διαιτητές, το δείχνει άλλωστε και η αλλαγή που έγινε. Ακόμα, συζητιέται ότι υπάρχουν πλέον συμπάθειες και… βοήθειες με τον οποιονδήποτε τρόπο προς κάποιες ομάδες, για να επιτύχουν τον στόχο τους.

Δυστυχώς, κάποιοι κύριοι ακόμα δεν κατάλαβαν για ποιον λόγο βρίσκονται στην ηγεσία του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου της Πέλλας, θάβοντας τα όνειρα αυτών που τους τίμησαν με την ψήφο τους και τους επέλεξαν για να φέρουν το ποδόσφαιρο ψηλότερα από τους προηγούμενους που τιμωρήθηκαν για κάποιες επιλογές τους.

Όλα τα ωραία κάποτε τελειώνουν και επειδή εξυπηρετούν τα προσωπικά τους συμφέροντα αντί να υπηρετούν τίμια αυτούς που τους επέλεξαν να μην απορήσουν όταν ξανάρθει η ώρα της κάλπης και θα κριθούν για το έργο τους.

Αν έχουν τη στοιχειώδη ευθιξία ας αφήσουν τα πρωταθλήματα να κριθούν εντός αγωνιστικών χώρων και τους διαιτητές απερίσπαστους στο δύσκολο έργο τους.

Είναι στο χέρι του Δ.Σ. της ΕΠΣ Πέλλας να διαψεύσει τους πάντες και εμείς θα είμαστε οι πρώτοι που θα κάνουμε λόγο για αξιόπιστα πρωταθλήματα και για ανθρώπους που θέλουν την πρόοδο του ποδοσφαίρου της Πέλλας.

15 σχόλια:

  1. Ο Σιδηροπουλος ειναι ο κορυφαιος διαιτητης του Νομου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. na souh prota ta eobalta kai meta blepe giankos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κύριε Μπίνο πολύ εύστοχα αυτά που λέτε.Αλλά όταν ολόκληρο το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα είναι αξιολύπητο, τραγικό και σάπιο μην απορείτε γιατί συμβαίνουν αυτά που συμβαίνουν και στο νομό μας. Το πρόβλημα είναι γενικό. Μην περιμένετε καμία σωστή διοίκηση...και καμία λύση. Όσοι ονειρεύονται ένα καθαρό και οικοδομητικό αύριο στο ποδόσφαιρο ας ξυπνήσουν. Με στεναχωρεί ιδιαίτερα και μένα τον ίδιο αλλά αυτή είναι η ελληνική πραγματικότητα. Το εγώ και τα συμφέροντα μπαίνουν πάντα πάνω από όλα.

    Φίλαθλος του ποδοσφαίρου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. σωστη η τοποθέτηση του κυριου 5.54.
    Γενικά η επς πέλλας και το ποδόσφαιρο του νομου μας πληρώνει σωρευτικα μικρολάθη ετών που τώρα φαίνονται ακόμα μεγαλύτερα γιατί η αξία του ποδοσφαίτου ενός νομού βαθμολογείτε με το πόσες ομάδες έχεις στις εθνικές κατηγορίες ή πόσους παικτες απο την περιοχή μας έχουμε στην Εθνική ομάδα της χώρας μας.
    Το αν έχουμε καλά πρωταθλήματα (τοπικά) και δεν πας καλά στις δύο προηγούμενες προυποθέσεις όλα είναι άχρηστα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. οταν κανεις οτι σου λεει ο θοδωρος, τι περιμενεις να δεις χαιρι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Βλέποντας το Ευρωπα'ι'κό ποδόσφαιρο το συμπέρασμα που βγάζεις είναι ακριβώς το ίδιο με ότι συμβαίνει στη χώρα μας μια δυο ομάδες είναι ισχυρές οι οποίες κάνουν πρωταθλητισμό και οι υπόλοιπες έχον τυπική συμμετοχή! Ίσως η μόνη εξαίρεση το αγγλικό πρωτάθλημα όπου οι διεκδικήτριες του τίτλου είναι περισσότερες! Και εκεί οι ισχυρές ομάδες έχουν την εύνοια της διαιτησίας όπως ακριβώς γίνεται κι εδώ αλλά θα έλεγα με πιο ακραίο τρόπο! Επομένως οι κορυφαίες ομάδες θα έχουν πάντα τον πρώτο λόγο στις αποφάσεις και οι υπόλοιπες μια ζωή θα είναι οι αδικημένες!!
    Τώρα ερχόμαστε στο πρωτάθλημα του Νομού μας όπως βλέπουμε τον πρώτο λόγο έχουν ο Εδεσσα'ι'κός., ο Αλμωπός και ο Απόλλων και οι άλλες σχεδόν κάθε Κυριακή να στέλνουν επιστολές διαμαρτυρίας!!
    Τώρα αν θα αλλάξει κάτι τουλάχιστον σε τοπικό επίπεδο το βλέπω κάπως δύσκολο για να μην πω αδύνατο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αγαπητέ 10.38 αν ηθελαν να αδικησουν τις λέγομενες μικρές ομάδες θα ζητούσε η ΕΠΣ 3 παίκτες κάτω των 18 στην εντεκάδα και θα έβλεπες τότε πως είναι το ποιοτικό ποδόσφαιρο.Τωρα εκμεταλεύονται οι μικροι το ΄΄ξυλο΄΄ που επιτρέπεται, η επς κανει δημόσιες σχέσεις με όλους και φοβαται να τιμωρησει παραδειγματικά παικτες και παραγοντες και έχουμε αυτα που έχουμε.Κανονικά οι κοκινες έπρεπε παντα να ειναι 2-3 αγωνιστικές....

      Διαγραφή
  7. Αυτο που δεν εχει καταλάβει ο διοίκηση της ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ είναι ότι τη πρόβλημα είναι ο ΚΑΡΑΚΕΛΙΔΗΣ γιαυτο γίνονται ολα αυτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. υπάρχει συγκεκριμένος παραγοντας που χωρις κανένα ποδοσφαιρικό βεληνεκές παίζει,περιέργως, σημαντικό ρόλο στα δρώμενα ανεξηγητα .Επίσης, πολλές ομάδες ασχολούνται με τη διαιτησία προκαταβολικά ξεχνωντας το πρωταρχικό τους στόχο που ειναι να βγάζουν ποδοσφαιριστές..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. toylaxhston 4 mhkroys gia na anasanoyn kai ta somatia kai oxh h fhrmes poy brizoyn ta mhkra paidia mesa sto paixnhdh ephdh den mporoyn na paroyn ta podia toys

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΠΟΙΟΣ ΣΗΔΙΡΟΠΟΥΛΟΣ ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ.ΟΛΟ ΕΙΡΩΝΕΙΑ ΚΑΙ ΜΑΓΚΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΓΥΠΕΔΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μαθε ορθογραφια πρωτα κ μετα για το ποδοσφαιρο...

      Διαγραφή
  11. η μόνη λύση να δει προκοπή το ποδόσφαιρο της ΕΠΣ είναι υποχρεωτική παρουσία μικρών σε κάθε αγώνα: 3 ή 4 αναλογα την κατηγορία.Για να δουλευουν όλοι όπως πρέπει με μικρά, (1)για να κατέβει το μπάτζετ των ομάδων ,(2)για να βγάλουμε κανά νέο ταλέντο πριν τα 18 και όχι μετά τα 20 (3) !!! Τι καλύτερο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. οι διαιτητές του νομου μας Κρινονται και απο τη συμπεριφορά τους εκτός Γηπέδων !! Πολύ βασικό αυτο .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. file o anuropos mesa ejo to idio einai merhkh to blepoyn arxontes sto ghpaido kai ejo denpoys jerh oyte h mana toys

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News