Σάββατο 28 Φεβρουαρίου 2015

Πρόμαχοι: «Τρεις κι ο Κούκος» στη λαϊκή συνέλευση για την άρδευση (ΦΩΤΟ)

Δείτε φωτογραφίες

Αδιαφορία εισέπραξε το κλιμάκιο του Δήμου Αλμωπίας με επικεφαλής τον Αντιδήμαρχο Γιώργο Τσιμτσιρίδη, κατά τη διοργάνωση της λαϊκής συνέλευσης στους Προμάχους την περασμένη Πέμπτη.

Το κάλεσμα αφορούσε στη συζήτηση του θέματος της αυτοδιαχείρισης της άρδευσης και γενικότερα τη συζήτηση γύρω από την αγροτική πολιτική που θα ακολουθήσει η Δημοτική Αρχή.

Ωστόσο, λιγοστοί ήταν εκείνοι που έδωσαν το παρών στο Κέντρο Νεότητας του χωριού, με αποτέλεσμα η εκδήλωση να αναβληθεί για την επόμενη βδομάδα, ενώ μία πρώτη συζήτηση έγινε σε πολύ στενό κύκλο.

Δείτε φωτογραφίες:





15 σχόλια:

  1. οι προμαχιωτες σιγα μην πληρωσουν.ειναι μαθημενοι απο την υδρευση.ελαχιστοι οι αξιοπρεπεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΟ ΝΕΡΟ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΜΑΧΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΑΚΡΙΒΟ Κ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΓΙΑΥΤΟ Κ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ. Κ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ. ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΜΠΑΡΜΠΑ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δημαρχε δυο επιλογες εχεις για τους τζαμπατζηδες του δημου η τους στελνεις ολους στο δημοσιο ταμιο και πληρωνουν ολοι οσοι χρωστανε η βαζεις λουκετο στο δημο και το κλεινεις τον δημο ..........Αν δεν κανεις το προτο κανε οτι εκανε ο πασοης ασε τα σκουπιδια να βρομισουν μην αλαζεις καμενες λαμπες και μην στελνεις κανενα μηχανημα σε κανεναν.............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φιλαράκι ο Μπινός ειναι χειρότερος απο το ΠΑΣοη ήδη έχουν βρωμίσει τα παντα

      Διαγραφή
  4. για γράπα όμως έχουν να πληρώσουν 3.32;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. οσο πληρωνουν τα αλλα χωρια αλλο τοσο θα πληρωσουν και η προμαχοι!!!!μαγκακια ολοι με τους προμαχους ξεπλενεστε!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. emeis eimaste m@@@kes poy ta skame?
    na skasete k na plironete. alios apo to avlakia na pate na pleneste k na pinete nero

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. οι προμαχοι εχουν ποσιμο νερο ...να πνιγει ολη η καρατζοβα!
      ...για ποιο λογο δεν το διοχετευουν στο δυκτιο?..οεο?
      -μαλλον επειδης ειναι μπολικος ο λαος και οπως και με το δασος καρπονεται ο δημος φραγκακια ετσι περιμενει και με το νερακι!!!

      Διαγραφή
    2. Καλύτερα από το αυλάκι να πίνεις νερό στους προμαχους ούτως ή άλλως παρά από το δίκτυο του αμίαντου που έχει ψοφήσει το μισό χωριό από καρκίνο και εδώ και πόσα χρόνια το αλλάζουν και έχουν αλλάξει 2 σωλήνες...

      Διαγραφή
  7. ΝΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΕΝΑ ΧΩΡΙΟ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΕ 3!!! ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ, ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ!!! Ο Κ.ΜΠΑΤΣΗΣ ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΕ;; ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΕΧΟΥΝ ΣΚΕΠΑΣΕΙ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ! ΤΖΑΜΠΑ ΒΓΑΙΝΑΝ ΦΩΤΟ ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ, Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟ ΤΡΑΚΤΕΡ ΚΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΝΑ ΚΟΒΕΙ ΧΟΡΤΑ. ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ, ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ούλοι η μπαχοβιτες πληρώνουν το νερό πλεον για ρωτηστε κ μετα μιλάτε ζωα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ολοι η μπαχοβιτες πληρώνουν το νερό πλεον για ρωτηστε κ μετα μιλάτε ζωα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αφήστε ήσυχους τους ΜΠΑΧΟΒΙΤΕΣ στο κάτω κάτω το νερό τους έρχεται από την FIROM θα χρωστάνε στον δήμο καβανταρτσι !!!ΧΑΑΧΑΑΧΑΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News