Σάββατο 28 Φεβρουαρίου 2015

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ: Ηρακλής Γαρεφείου - Ένωση Τσάκων 3 - 2

Γράφει ο Γιώργος Μπίνος

Σημαντική νίκη πέτυχε ο Ηρακλής Γαρεφείου μέσα στην έδρα του, επικρατώντας με σκορ 3 – 2 της Ένωσης Τσάκων παίρνοντας μεγάλη βαθμολογική ανάσα.

Το παιχνίδι ήταν πολύ καλό, οι γηπεδούχοι μπήκαν φουριόζοι, πήραν αέρα δύο τερμάτων, οι φιλοξενούμενοι αντέδρασαν μείωσαν, όμως το τρίτο τέρμα των γηπεδούχων καθάρισε το ματς παρότι οι φιλοξενούμενοι μείωσαν εκ νέου προς το τέλος.

Σκόρερ των νικητών ήταν οι Θωμάς Σίσκος (7’), Ματθαίος Μάρκου (16’), Στάθης Κόγιος (62’), ενώ των ηττημένων οι Λευτέρης Φουντουκίδης (40’), Τάσος Ιωάννου (84’).

Δείτε φωτογραφίες:



















































8 σχόλια:

  1. επιτελουσ μραβο κοριτσια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΑΛΕΣ ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΦΊΛΕ ΓΙΩΡΓΟ, ΟΜΩΣ ΤΟΥΛΆΧΙΣΤΟΝ ΘΑ ΈΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΘΕΙΣ ΣΤΙΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΏΠΩΝ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΎ ΚΑΚΉ ΔΙΑΙΤΗΣΊΑ ΤΟΥΤΣΑΛΓΙΝΗ Η ΟΠΟΊΑ ΉΤΑΝ ΑΥΤΉ ΠΟΥ ΔΙΑΜΌΡΦΩΣΕ ΤΟ ΤΕΛΙΚΌ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ. Η ΟΜΆΔΑ ΤΩΝ ΤΣΑΚΩΝΩΝ ΣΎΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΗΣ ΑΔΙΚΉΘΗΚΕ ΚΑΤΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΜΊΛΑ ΑΝΟΙΧΤΆ ΓΙΑ ΑΛΟΙΩΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΑΙΤΗΤΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ.

      Διαγραφή
    2. Ο διαιτητής ήταν αλλοπρόσαλλος και έκανε λάθη εκατέρωθεν...με βάση την εικόνα του ματς και τις ευκαιρίες νομίζω οτι ξεκάθαρα το γαρέφι άξιζε τη νίκη

      Διαγραφή
  2. Γεια σου ρε χρηστο στεφανιδη ομορφαντρα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. να κανουν επισημη διαμαρτυρια αν εχουν δοιηκηση ο κ.μπινος δεν θα γινει δικηγορος των τσακων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΖΉΤΗΣΕ ΚΆΤΙ ΤΈΤΟΙΟ ΦΊΛΕ 12:45, ΩΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ Η ΑΘΛΗΤΙΚΟΓΡΑΦΟΣ Η ΠΕΣ ΤΟ ΟΠΩΣ ΕΣΎ ΘΕΛΕΙΣ, ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΜΕΤΑΦΈΡΕΙ ΣΤΟ ΚΟΙΝΌ ΤΟΥ ΌΛΑ ΌΣΑ ΣΥΝΕΒΗΣΑΝ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ. ΌΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΊΑ ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΕ, ΑΥΤΉ ΘΑ ΠΆΕΙ ΕΚΕΊ ΠΟΥ ΠΡΈΠΕΙ.

      Διαγραφή
  4. δεν γινεται ενας ανθρωπος να παει σε 30 γηπεδα κ αυτο που κανει ειναι αθλος κ ενημερωνομαστε ασε που ακουγεται οτι κρεμαει τον στυλο του κ αυτος μαλλον τον κουρασαμε. . .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News