Τρίτη 27 Ιανουαρίου 2015

Απίστευτο κρούσμα παιδικού «bullying»: Κρέμασαν 9χρονο από μπασκέτα!

Στη Λέσβο

Παρά τις φωνές και τις εκκλήσεις του 9χρονου να τον κατεβάσουν γιατί πονούσε, ουδείς σταμάτησε το άσχημο «παιχνίδι», καταγγέλλει η μητέρα του...

Μια πολύ σοβαρή καταγγελία, που προκαλεί σοκ και αποτροπιασμό, κάνει μια χήρα με τέσσερα παιδιά για περιστατικό που συνέβη στον αύλειο χώρο του σχολείου, σε χωριό του Πλωμαρίου, την περασμένη Πέμπτη.

Σύμφωνα με την καταγγελία, συμμαθητές του... κρέμασαν 9χρονο μαθητή στην μπασκέτα του σχολείου και τον κουνούσαν.

Παρά τις φωνές και τις εκκλήσεις του 9χρονου να τον κατεβάσουν γιατί πονούσε, ουδείς σταμάτησε το άσχημο «παιχνίδι» -ούτε οι δάσκαλοι, όπως διαβεβαιώνει η μητέρα.

Αποτέλεσμα, όπως γράφει το lesvospost, ήταν να τραυματιστεί το παιδί, καθώς υπέστη εξαρθρώσεις και κάταγμα. Η μητέρα του το μετέφερε Κέντρο Υγείας Πλωμαρίου και στο Βοστάνειο και στα χέρια του τοποθετήθηκε νάρθηκας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News