Τρίτη 27 Ιανουαρίου 2015

Συνεχίζει την εκπληκτική του πορεία ο Ηρακλής Άσπρου

Γράφει ο Γιώργος Μπίνος

Καλύτερος ο Ηρακλής Άσπρου επικράτησε με σκορ 3 – 0 του αξιόμαχοι Εθνικού Γιαννιτσών και συνεχίζει την εκπληκτική του πορεία.

Το παιχνίδι έγινε το μεσημέρι της Δευτέρας υπό συνεχή βροχή, παρόλαυτά όμως ήταν πολύ καλό στο πρώτο μέρος, οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν πιο ζωηρά, όμως σιγά-σιγά οι γηπεδούχοι επέβαλαν τον ρυθμό τους και το πρώτο τέρμα λίγο πριν βγει το ημίχρονο τους βοήθησε πολύ για τη συνέχεια του παιχνιδιού, αφού στην επανάληψη πατούσαν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο με αποτέλεσμα να φτάσουν στην ευρεία νίκη χωρίς ιδιαίτερο κόπο αφού οι φιλοξενούμενοι έδειξαν πολύ φλύαροι επιθετικά.

Σκόρερ των νικητών ήταν οι Χρήστος Παλάνης (39’), Μάνθος Πλατάκης (73’) και Μάκης Δημητριάδης (81’). Διαιτητής ο Ταγκαλίδης (Σίπκας Ι. – Κεσίσογλου).

Υ.Γ. Οι άνθρωποι του Εθνικού διαμαρτύρονται για το ακυρωθέν γκολ του Γιώργου Μωυσίδη στο 21’ ότι κακώς υποδείχτηκε σε θέση οφσάιντ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News