Τετάρτη 28 Ιανουαρίου 2015

Η μεγάλη ευκαιρία για την Αλμωπία, Γράφει ο Σταύρος Βαφειάδης

Γράφει ο Σταύρος Βαφειάδης

Μετά από πολλά χρόνια, από την εποχή της παντοκρατορίας του ΠΑΣΟΚ, όπου ο Γιώργος Πασχαλίδης από την επαρχία της Αλμωπίας εκπροσωπούσε το Νομό Πέλλας στη Βουλή και στην Κυβέρνηση, έχει να εκλέξει Βουλευτή η περιοχή μας.

Και φτάσαμε στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου 2015, οπότε και ο Γιάννης Σηφάκης εξελέγη Βουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ και μάλιστα στην πολύ αξιόλογη δεύτερη εκλόγιμη θέση. Σημαντικός παράγοντας γι’ αυτή τη σπουδαία νίκη ήταν η μεγάλη στήριξη που έλαβε από τους πολίτες της Αλμωπίας, όπου στο περίπου 80% των ψηφοδελτίων του ΣΥΡΙΖΑ ήταν σταυρωμένο το όνομά του.

Τώρα που τελείωσαν τα πανηγύρια, καλό θα είναι να δούμε την ουσία των πραγμάτων. Και η ουσία είναι μία: Η Αλμωπία τα προηγούμενα χρόνια υπέστη μία πρωτοφανή υποβάθμιση και μάλιστα με έναν κοινωνικά βίαιο τρόπο. Μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα έκλεισε η Εφορία, η οποία μεταφέρθηκε στην Έδεσσα, έκλεισε το Τάγμα Εθνοφυλακής, υποβαθμίστηκαν υπηρεσίες και για πολλές από αυτές δεν ξέρουμε τι ξημερώνει.

Για έργα ούτε λόγος. Είναι δυνατόν τόσα χρόνια, με τόσες κυβερνήσεις να μην έχει κατασκευαστεί ο δρόμος για το Χιονοδρομικό Κέντρο Βόρας από την Όρμα, μόνο και μόνο επειδή κάποιοι δεν θέλουν να ενοχλήσουν συγκεκριμένα συμφέροντα;

Πλέον δεν υπάρχει δικαιολογία! Ο Γιάννης Σηφάκης μαζί με τη μεγάλη στήριξη των συμπολιτών του, καρπώθηκε και ένα τεράστιο βάρος ευθύνης. Ένα βάρος το οποίο αν θέλει να έχει όντως μέλλον στην πολιτική ζωή του τόπου, θα πρέπει να το σηκώσει και να βάλει ένα λιθαράκι. Δεν μιλάμε για πολυδάπανες παρεμβάσεις, αλλά τουλάχιστον να μην επιτρέψει την περεταίρω υποβάθμιση της περιοχής μας, ο οποίος όλα τα προηγούμενα χρόνια είχε το ρόλο του φτωχού συγγενή. Γιατί θα πρέπει οι υπηρεσίες να συγκεντρωθούν στην Έδεσσα και να μην υπάρξει μία δίκαιη κατανομή;

Όλα αυτά και άλλα πολλά θα πρέπει να απασχολήσουν τον Γιάννη Σηφάκη, αλλά και τους υπόλοιπους Βουλευτές, οι οποίοι θα πρέπει να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων και να δουν ολόκληρη την Πέλλα ισότιμα.

18 σχόλια:

  1. Τον οποίο Γιάννη Σηφάκη εσείς εκεί στο aridea news αγνοήσετε επιδηκτικάτ πριν τις εκλογές (Σταμενιτης) και τώρα γράφετε άρθρα για την χρησιμότητα του Γιάννη στην Αλμωπία ....τα λόγια περιττεύουν !!! (Πιστεύω ότι θα περάσω τη λογοκρισία !!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. σωστός ο φίλος αφού νομίζαμε ότι ο τζαμτζής ειναι από την αριδαία

      Διαγραφή
  2. Η Πέλλα τρωει τα παιδιά της και χαίρονται οι γειτονικοί νομοί.Απλό,αληθινό και κατανοητό !!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΤΑΥΡΑΚΗ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΞΕΣ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΔΥΣΤΥΧΩΣ Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΣΟΥ ΔΕΝ ΒΓΗΚΕ ΚΑΙ ΨΑΧΝΕΣΕ ΝΑ ΠΙΑΣΤΕΙΣ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΕ ΗΘΟΣ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΓΙΑΤΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΟΥ(ΝΔ) ΕΠΕΛΕΞΕ ΤΗΝ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

    ΜΙΑ ΠΑΛΙΑ ΦΙΛΗ (ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ)
    ΜΙΑ ΠΑΛΙΑ ΦΙΛΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. den xreiazetai "files" san kai esena o stavros. xerei poly kala ti kanei kai den xreiazetai tis ypodeixeis sou. meine stin afania ths anwnymias sou.

      Διαγραφή
  4. ΣΤΑΥΡΑΚΗ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΒΛΕΠΕΙ. ΚΑΙ ΚΡΙΝΕΙ. ΚΑΙ Ο Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΩ.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 2.34 εισαι εκτος θεματος.Το άρθρο ειναι η αρχή κι ακολουθει συνέχεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΣΤΑΥΡΟ ΤΟ ΗΘΟΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ. ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΑΓΑΠΗΤΟΣ ΣΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΜΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑ. ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ ΑΝΩΝΥΜΑ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΣΟΥ ΣΥΜΦΕΡΟΝ Η ΘΑ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΤΟΥΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑΝΕ. ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΜΗ ΜΑΣΑς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΣΤΑΥΡΟ ΤΟ ΑΡΘΟ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΟ "!!!!!!!!!!!! ΜΙΑ ΦΙΛΗ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Πολυ καλα τα λεει ο βαφιαδης. Εσεις που τον κατηγορειτε μαλλον εχετε αλλα θεματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αυτός ο φιλος τα ειπε ολα: ...και χαιρονται οι διπλανοι νομοι.Ο νομός μας είναι για λυπηση κι εμεις χτυπιόμαστε μεταξυ μας.Ελπιζω ο Σηφακης να εργαστει για την Αλμωπία την Αριδαια και το νομό μας και κακώς δεν τον ψηφισα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΒΑΦΕΙΑΔΗ ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ. ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΑΠΟΨΕΙΣ ΝΕΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΣΑΝ Κ ΕΣΕΝΑ ΜΕ ΦΡΕΣΚΙΕΣ ΙΔΕΕΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ποια κυβερνηση ψηφιοσε τα μνημονια συρηκνωση υπηρεσιων κλπ κλπ??? ο σιφακης θα προσπαθησει να ξαναχισει οτι ΓΚΡΕΜΗΣΑΝ οι προιγουμενοι αλλα δε θα κατηγορηθει γιαμλαθη αλλων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΜΕΡΑ ΠΑΡΑ ΜΕΡΑ ΕΙΧΑΡΕ ΣΤΟ ΑΡΙΔΑΙα ΝΙΟΥΖ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΠΡΟΙΓΟΥΜΕΝΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΟΥΣ ΡΩΤΗΣΑΤΕ ΠΟΕ ΓΙΑ ΤΗ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΗΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ? ΣΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΣΤΑΜΕΝΙΤΗ ΔΕ ΘΥΜΑΜΑΙ ΝΑ ΕΓΙΝΕ ΚΑΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΑΡΑ ΤΟ ΠΛΥΘΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ (ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Βαφειάδη βαδίζεις στα χνάρια του Μπόμπολα....Έυγε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News