Τρίτη 27 Ιανουαρίου 2015

Ο σύζυγος (Δρίτσας) υπουργός και η σύζυγος (Χριστοδουλοπούλου) υφυπουργός

Από τα παράξενα της νέας κυβέρνησης

Αναπληρωτής υπουργός Ναυτιλίας έγινε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Θοδωρής Δρίτσας αλλά και η σύζυγός του Τασία Χριστοδουλοπούλου βρήκε θέση στην κυβέρνηση ως αναπληρώτρια υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής.

H Αναστασία (Τασία) Χριστοδουλοπούλου τέλειωσε τη Νομική Σχολή της Αθήνας. Είναι μαχόμενη δικηγόρος και συνδικαλίστρια. Εκλεγμένο μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Δικηγορικού Συλλόγου Αθήνας, με τη Ριζοσπαστική Αριστερή Κίνηση. Ιδρυτικό μέλος του Χώρου Διαλόγου και Κοινής Δράσης της Αριστεράς και του ΣΥΡΙΖΑ. Μέλος της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ και Συντονίστρια του Τμήματος Δικαιωμάτων.

Συμμέτοχος στη δράση του Ευρωπαϊκού και Ελληνικού Κοινωνικού Φόρουμ σε όλες τις πόλεις της Ευρώπης, ενάντια στο νεοφιλελευθερισμό, στην καταστολή, στον πόλεμο και στο ρατσισμό. Δραστηριοποιείται στον τομέα της υπεράσπισης των δικαιωμάτων, ενάντια σε κάθε είδους διακρίσεις, με βάση την εθνική καταγωγή, το θρήσκευμα, το φύλο, το σεξουαλικό προσανατολισμό, τις πολιτικές πεποιθήσεις και την κοινωνική προέλευση.

Η δράση αυτή είναι οικουμενική, αλλά κυρίως ευρωπαϊκή, σε μια Ευρώπη, που συνεχώς συρρικνώνει τα δικαιώματα και εγκαταλείπει τις παραδόσεις της, στο όνομα των αγορών, των κερδών και της χρηματοπιστωτικής σταθερότητας.

---
Πηγή: iefimerida.gr

7 σχόλια:

  1. Αρα στο σπιτι τους θα μπαινουν περιπου 20000€ το μηνα....εμεις φταιμε που σας ψηφισαμε....εχει τοσο μορφωμενο κοσμο ανεργο και μου εκανε τη γυναικα του υπουργο....δεν ντρεπομαστε λεω εγω.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. και που ειστε ακόμη έχεται να δείτε ακόμη.. Αλλά ο έλληνας πρέπει να μάθειμε άγριο τρόπο για να μάθει.. μια βόλτα στην πόλη μπιτουλα και γευγελη θα σας πείσει τι μας περιμένει..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ενώ μια βόλτα στο Πακιστάν που είχαν κι έχουν καπιταλισμό δε θα μας πείσει.

      Διαγραφή
  3. ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΝΕΟ ΗΘΟΣ ΚΑΙ ΥΦΟΣ ΠΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΟΝΤΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΧΟΥΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΖΑΡΟΥΛΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σωστά τα λέτε φίλοι μου. Από αύριο θα πρέπει να απαγορευτεί πολιτικός να έχει γυναίκα πολιτικό, αγρότης αγρότισσα, δάσκαλος δασκάλα κτλ.
    Αλλά από την άλλη ..... εγώ που είμαι μανεκέν και κούκλος θα πρέπει να πάρω χοντρή και άσχημη???? Μπααααα διαφωνώ πλήρως. :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News