Παρασκευή 23 Ιανουαρίου 2015

Βάρεσε διάλυση ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Αλμωπίας: Αποφασίστηκε λύση και εκκαθάριση

Η Γενική Συνέλευση με φανερή ψηφοφορία και με το σύνολο των ψήφων της απαλλάσσει το Δ.Σ. για τη χρήση 2014

Σας παραθέτουμε τα πρακτικά:

Ο Πρόεδρος του Α.Σ. Αλμωπίας εισηγούμενος του θέματος αναφέρει ότι η διαχείριση του Α.Σ. Αλμωπίας καθίσταται αδύνατη λόγω οικονομικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει ο Συνεταιρισμός με αποτέλεσμα να μη μπορούν να καλυφθούν οι ανελαστικές δαπάνες του Α.Σ. Αλμωπίας (μισθοδοσία προσωπικού, ασφαλιστικές εισφορές, έξοδα συντήρησης και λειτουργίας γραφείου και λοιπών εγκαταστάσεων). Επίσης, δεν υπάρχει τραπεζική χρηματοδότηση την τελευταία πενταετία.

Στη συνέχεια ο Πρόεδρος προτείνει τη λύση και εκκαθάριση του Α.Σ. Αλμωπίας στις 31/12/2014 και καθαρισμό εκκαθαριστών κ. …………… και βοηθό εκκαθαριστή τον κ. …………… με αμοιβή 2,5% με όλους μαζί τους παραπάνω και μέχρι πέρατος της εκκαθάρισης επί του ενεργητικού του ισολογισμού που θα συντάξουν οι εκκαθαριστές μόλις αναλάβουν.

Επίσης, τις εκκρεμείς και τις μελλοντικές υποθέσεις του Συνεταιρισμού (δικαστικές, διοικητικές κτλ), καθώς επίσης και τη νομική συμβουλή της εκκαθάρισης μέχρι την περαίωση αυτής, να χειρίζεται ο νομικός σύμβουλος του Συνεταιρισμού δικηγόρος κ. …………… με αμοιβή κατά αποκοπή.

Στο σημείο αυτό διεξήχθη ψηφοφορία και ψήφισαν συνολικά 73 μέλη με ανάταση της χειρός. Με βάση την ψηφοφορία προέκυψε το παρακάτω αποτέλεσμα: «73 ψήφοι υπέρ της λύσης και εκκαθάρισης».

{…}

Η Γενική Συνέλευση με φανερή ψηφοφορία και με το σύνολο των ψήφων της απαλλάσσει το Δ.Σ. για τη χρήση 2014.

Ο Πρόεδρος
Τουρλάκης Γεώργιος

Ο Γραμματέας
Κάσσας Νικόλαος

Εφορευτική Επιτροπή
Νάνος Αλέξανδρος
Σκεντερίδου Αθανασία
Δουμανίδης Γεώργιος

6 σχόλια:

  1. Μα όσον αφορά ένα τόσο σοβαρό θέμα δε θα έπρεπε να υπάρχει μια ανακοίνωση από μέρους τους προς τους κατοίκους της περιοχής μας που τόσα χρόνια την στήριξαν ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. κατάλαβα,,,,Παλι απλήρωτοι θα μείνουμε.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τιι κόλπα είναι αυτά;Πρόεδρος του Α.Σ.. Αλμωπίας δεν είναι ο Μπερμπέρης;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. oi αγροτες που στηριζουν την ενωση ειναι πολλυ καλα ενημερομενοι για ολους τους υπολοιπους απλα δεν τους πολυενδιαφερει Τα κολπα τελειωσαν η γενικη συνελευση αποφασισε ομοφωνα την λυση και εκαθαριση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δεν ήταν κανείς ενήμερος, περίμεναν την κατάλληλη στιγμή για να ενημερώσουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δηλαδή όταν ενημέρωναν με αναρτήσεις τους για άλλα θέματα λιγότερα σημαντικά ήταν λογικό. Τώρα που έβαλαν λουκέτο δεν αναρτούν τίποτε δεν ενημερώνουν κανέναν και αφήνουν τον κόσμο στο σκοτάδι. Την ίδια ώρα τα σημαντικά στελέχη που την απαρτίζουν προσέρχονται κανονικά στα γραφεία της. Πως? Με ποια ιδιότητα και θέση? Κάτι μαγειρεύεται να μου το θυμηθείτε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News