Τρίτη 13 Ιανουαρίου 2015

Εδεσσαϊκός: «Ντροπή και αίσχος»

Ανακοίνωση

Ανάστατος όλος ο φίλαθλος κόσμος της Έδεσσας για τα γεγονότα που συνέβησαν στο παιχνίδι στον Εξαπλάτανο.

Το να χτυπάν 16χρονα παιδιά άνθρωποι που πρέπει να δίνουν το παράδειγμα λόγω της θέσης τους στην κοινωνία και να ξεφτελίζουν πρώτα τον εαυτό τους με αυτή τη πράξη και συγκεκριμένα ο Πρόεδρος της ομάδος τους έδωσε το καλό παράδειγμα και στους συνχωριανούς του στο 87' λεπτό, να μπούνε μέσα και να κάνουν και αυτοί το ίδιο, 50 και πλέον άτομα, αφού τους άνοιξε την πόρτα ο φροντιστής της ομάδος, να ξυλοκοπούν επι 30 λεπτά προπονητή και παίκτες, με αποτέλεσμα να μεταφερθούν στο Γενικό Νοσοκομείο Έδεσσας...

Τί θα γινόταν αν είχαμε ένα σοβαρό τραυματισμό; .. τίποτα; Θα κοιμόσασταν ήσυχοι στο σπίτι σας έχοντας καθαρή την συνείδηση σας.

ΟΧΙ λοιπόν θα δώσετε λόγο στη δικαιωσύνη για να δείτε πως είναι να χτυπούν τα δικά σας τα παιδιά... όλα τα μέσα που χρησιμοποιείται είναι αργά... και η ανοχή που επικρατεί απο όλους σταματάει εδώ.

Δ.Σ. ΕΔΕΣΣΑΪΚΟΥ
 

23 σχόλια:

  1. Edessaikee prepei na matheis oti otan prokaleis auta patheneis... Opos proxthes ston Exaplatano...pio palia stin Kali ... stin P.Pella kai paei legontas!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 7.23 διαλύστε τωρα τη Δοξα κι αφηστε τα πολλά λόγια.

      Διαγραφή
  2. το περίεργο στον εξαπλάτανο είναι διπλό και φοβερό : και δεν παίζει κανείς απ το χωριό τους στην ομάδα (!!!!) και δεν έχουν κανένα βαθμολογικό στόχο (!!!) και παρ όλα αυτά, παίζουν φανατισμένα,σκληρά και αντιαθλητικά !! Κρίμα που λάθος παράγοντες εκθέτουν ολόκληρο χωριό ! Συγνώμη ,αλλά δεν υπάρχουν 3,4 νέα παιδιά με αρχές να φιάξουν μια αληθινή ομάδα να την χαίρονται όλοι ανεξαρτήτως βαθμολογίας και κατηγορίας?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Kai ti na leei re pou den exoume vathmologiko endiaderon? Tha anoigoume ta podia na pernate xwris omada?etsi skeftese esu na perneis vathmous?kai den teleiosane h stoxoi kurie..oxi oti auta pou ginane einai kala gia to erasitexniko protathlima
      .auta

      Διαγραφή
  3. Βαλτε και λιγο λάσπη αμα θελετε.δεν ντρεπεστε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. kai giati de kanete kamia mynisei mono anakinoseis fgazete

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Apoklismos 3 eton apo to protathlima gia Eksaplatano!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. siga na min egine kai h alosi tis kostontinoypolis pseftes edeseei ntropisas me tin megeli omadara uelete kai vgita kiolas me tetia xalia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αυτός που κρίνεται ειναι ο Εξαπλάτανος και η ποινή του .Και ποιές αιτίες τους οδήγησαν σε αυτά τα εγκλήματα.Δεν μιλάμε εδω για τον Εδεσσαικό αγαπητέ.

      Διαγραφή
  7. πολύ κακή η ανακοίνωση του εδεσσαικού. Ασάφειες, αοριστολογίες και ελλειπέστατο κείμενο. Όποιος δεν ήταν στο γήπεδο δεν μπορεί να αντιληφθεί γιατί ακριβώς γίνεται αυτή καταγγελία. Θα έπρεπε να σημειωθεί ποιοί ακριβώς παράγοντες του Εξαπλατάνου, ποιούς παίκτες χτύπησαν και τι σημείωσαν οι διαιτητές και τι η αστυνομία και ποιές οι γνωματεύσεις των γιατρών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Είμαι ουδέτερος φίλαθλος και επειδή ήμουν στον αγώνα δεν συνέβησαν αυτά που περιγράφει ο Κ. με το κείμενο αυτό πως είναι δυνατόν να συνέχισαν τον αγώνα αφού αυτά συνέβησαν στην διάρκεια του παιχνιδιού ενώ αυτοί επικαλούνται ότι οι ποδοσφαιριστές τους διακομίστηκαν στο ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Πρέπει να το πάρετε χαμπάρι εκεί στην Έδεσσα. Είστε ή ποιο μισητή ομάδα στο νομό με αυτά τα καραγκιοζηλικια που κάνετε. Δεν νομίζω πως ο Εξαπλατανος έχει κάνει κάτι χωρίς να έχει προκληθεί ανελέητα. Λέω αυτά γιατί ξέρω πως οι άνθρωποι του Δ.Σ είναι φιλήσυχοι. Αν και αντίπαλοι αλλά πάντα φίλοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πολύ γουστάρουμε που είμαστε μισητή ομάδα να ξέρεις...εμάς τουλάχιστον μας αξιοσε ο ΘΕΟΣ να δούμε την ομάδα μας στα μεγάλα σαλόνια της Α' ΕΘΝΙΚΗΣ. και είμαστε περήφανοι που το ζήσαμε αυτό. εσείς όλοι μα όλοι μια ζωή θα είστε με τις τσαπες στα χωράφια σας. ΑΝΤΕ ΓΕΙΆ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕ

      Διαγραφή
  10. Πόσο γραφικοί και γελοίοι μπορείτε ακόμη να γίνετε κύριοι του Εδεσσαϊκού με αυτού του είδους τις ανακοινώσεις. Πώς είναι δυνατόν να σας χτυπούν επί 30 λεπτά και μετά να σηκώνονται οι ποδοσφαιριστές σας και να μπαίνουν να συνεχίσουν το υπόλοιπο του αγώνα. Πως είναι δυνατόν αφού ήταν τραυματίες πήγαν με το λεωφορείο στην Έδεσσα. Πως είναι δυνατόν ο προκλητικός σας προπονητής να τον δέρνουν μέσα στον αγωνιστικό χώρο, αφού τον είχε βγάλει ο διαιτητής εκτός ,μήπως τον τράβηξαν μέσα οι φίλαθλοι γιατί είχε καλύτερη ατμόσφαιρα….. Γιατί δεν έχει δηλωθεί καμία εισαγωγή στο νοσοκομείο αφού έχετε φάει τόσο ξύλο. Δεν σας συμβούλεψε καλά ο κολλητός σας ο Κωνσταντινίδης πώς να παίξετε καλά τον ρόλο σας για να δημιουργήσετε πρόβλημα στην Δόξα.
    Κρίμα για την κατάντια σας που προσπαθείτε με τέτοιου είδους ανακοινώσεις να σπιλώσετε έναν σύλλογο υπόδειγμα συμπεριφοράς και οργάνωσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανακοίνωση της Δόξας Εξαπλατάνου για τα επεισόδια με τον Εδεσσαϊκό: «Ζητάμε συγνώμη»

      Ανακοίνωση

      Εκφράζουμε τη λύπη μας για τα γεγονότα μεταξύ παραγόντων και ποδοσφαιριστών που συνέβησαν την 10/1/2015 στον αγώνα μεταξύ των ομάδων Δόξα Εξαπλατάνου - Εδεσσαϊκός.

      Ζητάμε συγνώμη από το φίλαθλο κόσμο της Πέλλας, όπως και την ειλικρινή μας συγνώμη εκφράσαμε με ανακοίνωση προς τα αρμόδια όργανα και στους αθλητές και παράγοντες του Α.Σ. Εδεσσαϊκός.
      Δ.Σ ΔΟΞΑ ΕΞΑΠΛΑΤΑΝΟΥ

      ΡΩΤΗΣΕ ΛΟΙΠΟΝ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΝΑΡΤΗΣΑΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

      Διαγραφή
  11. auta 8a pa8ainete ekei ston edessaiko an exete tetoious proklhtikous paiktes kai antia8lhtikous..p.x opws o epi8etikos sas..auto t lene oles oi omades parte t xampari.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Τ' ακούτε Εδεσσαίοι εγκαταλείψατε τήν ομάδα , ένας μόνος ο πρόεδρος να τρέχει γιά την ομάδα.χρόνια τώρα μία ολοκληρη πόλη , με μία ομάδα με ιστορία να παίζει μπάλα μέσα στό βούρκο κλωτσοσκούφι, να σας λένε καί μισητούς.Πρόεδρε Σταυρόπουλε είσαι η μόνη ελπίδα της ομάδας,κάνε κάτι. αναγνωρίζουμε τή μεγάλη προσφορά σου καί σ'ευχαριστούμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. οι εδεσσαιοι τ ακουνε αλλα μαλλον εσεις δεν ακουτε τους εδεσσαιους για ψαχτητε καλυτερα εσεις κ σκεφτειτε γιατι οι εδεσσαιοι εγκαταληψαν την ομαδα

      Διαγραφή
    2. Θά είναι χρήσιμη η βοηθειά σου,άν μας πείς τό γιατί;

      Διαγραφή
  13. Πράγματι ο μόνος πού τρέχει είναι ο πρόεδρος Μ Τσέπτιμπης,Ο Εδεσσαικός χρειάζεται ουσιαστικές μεταγραφές γιά να βρεθεί εκεί που πρέπει,ανάλογα μέ την ιστορία του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. exaplatane elampses pali....me tin akoinonisia sou!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. sixamata tou edesaikou podosfairou kathe xrono ta idia kai ta idia.poio pato dn ginete na piasete.kante kalo tha itan na kanete k kamia omada na min trote ksilo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Μια ομάδα πρότυπο με πιτσιρίκια, βασισμένη στην αγπαη της πόλης και των ανθρώπων της, χωρίς μισθοφόρους, χωρίς βετεράνους με ιστορία απέναντι σε ποιούς? Και μας χτύπησαν και βλέπεις εδώ ο 1.54 τι σχολιάζει? να κανετε λέει ομαδα να μην τρωτε ξυλο!!! Για ποδοσφαιρο ερασιτεχνικό μιλάμε αγαπητε άσχετε ανόητε και επικίνδυνε? δηλαδή ομολογείς κι εσυ πως όποιος δεν έχει ομαδα εσεις την δέρνετε? πάλι καταστρέφεις την ομάδα σου με την άγνοια σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News