Δευτέρα 26 Ιανουαρίου 2015

ΔΕΙΤΕ πως αντέδρασε ο Γιάννης Σηφάκης όταν έμαθε ότι εκλέγεται Βουλευτής (ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο

Ήταν λίγο μετά τις 4 τα ξημερώματα της Δευτέρας όταν ο Γιάννης Σηφάκης ενημερώθηκε κι επίσημα ότι καταλαμβάνει τη δεύτερη εκλόγιμη θέση με βάση τους ψήφους που έλαβε.

Η είδηση της εκλογής του ως Βουλευτής Πέλλας του ΣΥΡΙΖΑ, γέμισε χαμόγελα τα γραφεία του κόμματος στην Αριδαία, όπου από νωρίς είχαν μαζευτεί φίλοι και υποστηρικτές.

Ο κ. Σηφάκης εμφανώς συγκινημένος τους ευχαρίστησε και δεσμεύτηκε να κάνει ότι καλύτερο μπορεί για να μην προδώσει την εμπιστοσύνη των πολιτών.

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο:








7 σχόλια:

  1. ΧΑΡΗΚΑ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΣΗΦΑΚΗ!!ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟ ΤΟΠΟ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΙΟ ΑΞΙΟΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΜΠΗΚΑΝΕ ΜΕΣΑ!ΕΧΕΙ ΗΘΟΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΜΕΤΡΑΕΙ!ΔΕΝ ΤΟΝ ΨΗΦΗΣΑ ΛΟΓΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ ΑΝΗΚΕΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΞΙΖΕΙ ΚΑΙ ΧΑΡΗΚΑ ΠΟΥ ΒΓΗΚΕ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Παμε ταπεινα για τα καλυτερα........Μπραβο και συγχαρητηρια κυριε Σηφακη........Ευχες απο καρδιας..........μχ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ένα μεγάλο μπράβο και από αύριο δουλειά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News