Τετάρτη 28 Ιανουαρίου 2015

9ο Καρατζοβίτικο Καρναβάλι: Πότε θα γίνει και τι θα περιλαμβάνει το πρόγραμμα των εκδηλώσεων

ΞΕΚΙΝΑΕΙ Η ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΙΟ ΠΙΠΕΡΑΤΟ ΚΑΡΑΤΖΟΒΙΤΙΚΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΑΛΜΩΠΙΑΣ

Στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 26-01-2015, μεταξύ της ΔΗΚΕ ΑΛΜΩΠΙΑΣ, της ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ του 8ου Καρατζοβίτικου καρναβαλιού, των εκπροσώπων των Μορφωτικών & Πολιτιστικών Συλλόγων, επιχειρηματιών της Αλμωπίας και εκπροσώπους του Εμπορικού Συλλόγου, συστάθηκε η νέα Οργανωτική Επιτροπή του 9ου Καρατζοβίτικου Καρναβαλιού η οποία πραγματοποίησε την πρώτη της συνεδρίαση και ήδη έχει προγραμματίσει τις παρακάτω εκδηλώσεις:

• Πέμπτη 12 Φεβρουαρίου
Πικάντικο τσίκνισμα στην κεντρική πλατεία Αριδαίας

• Σάββατο 21 Φεβρουαρίου
Παιδικό πάρτι.

• Κυριακή 22 Φεβρουαρίου
Μεγάλη Παρέλαση καρναβαλιστών

Ας πάρουμε την πιο ανεβασμένη μας διάθεση, ας φορέσουμε τη στολή με το χαμόγελό μας για να απολαύσουμε όλοι μαζί τους ρυθμούς του 9ου Καρατζοβίτικου Καρναβαλιού

Με εκτίμηση
Η ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

3 σχόλια:

  1. πάλι Κυριακή ρε παιδιά? ο φτωχός συγγενής έχουμε καταντήσει. όλος ο κόσμος Σάββατο το κάνει κι εμείς στη σκιά των άλλων, μην τυχόν και τους δυσαρεστήσουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτο έγινε για δουλέψουν τα μπαρακια και την ΚΥΡΙΑΚΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ποια μπαρΑκια ρε, αφού Ούτε ντύνωνται πλέον εδω ουτε τα μαγαζιά τους δεν στολίζουν ποια.απαράδεκτοι ντροπή τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News