Τετάρτη 28 Ιανουαρίου 2015

Σκουρλέτης: «Επαναφορά κατώτατου μισθού στα 751 ευρώ»

Ο υπουργός Εργασίας ανέφερε ότι το νομοσχέδιο για την επαναφορά του κατώτατου μισθού θα είναι ένα από τα πρώτα που θα καταθέσει στη Βουλή η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ

Λίγο πριν από την πρώτη συνεδριάση του υπουργικού συμβουλίου και όπως είχε ήδη εξαγγελεθεί από τη ΔΕΘ, ο Πάνος Σκουρλέτης είπε σήμερα πως η επανοφορά του κατώτατου μισθού στα 751 ευρώ θα είναι μία από τις πρώτες προτεραιότητες της νέας κυβέρνησης.

Συγκεκριμένα, ο υπουργός Εργασίας, μιλώντας τον ΑΝΤ1, ανέφερε ότι το νομοσχέδιο για την επαναφορά του κατώτατου μισθού θα είναι ένα από τα πρώτα που θα καταθέσει στη Βουλή η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ.



6 σχόλια:

  1. αφορολογητο στα 12000 επαναφορα μισθων.... μειωση φορολογιας, αφου θα μας επαιρναν τα σπιτια και θα γυρνουσαμε στη δραχμη ελεγε ο αδωνης......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. megale min viazese gia grigora simperasmata...ase na doume prota!!! ta idia mas elege kai o GAP!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τώρα θα μας τα πάρουν περίμενε 2 μήνες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ήρθαν οι κομμουνιστές! Πάνε τα σπιτάκια μας!

      Διαγραφή
    2. ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΓΕΝΝΑΝΕ ΧΡΗΜΑΤΑ..... ΟΛΑ ΝΑ ΤΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. Η ΒΟΡΕΙΑ ΚΟΡΕΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΕΝΑΝ ΣΥΜΑΧΟ........ ΔΕΝ ΘΑ ΑΡΓΙΣΕΙ....

      Διαγραφή
  4. elladitsa mas...se lupame me autous pou mplexame!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News