Τετάρτη 28 Ιανουαρίου 2015

Συνεχίζει με επιτυχίες η ομάδα Κ17 του Αλμωπού

Εξαιρετικό ματς, στο οποίο και οι δύο ομάδες πάλεψαν μέχρι το τελευταίο λεπτό για τη νίκη

Σ’ ένα εξαιρετικό ματς, στο οποίο και οι δύο ομάδες πάλεψαν μέχρι το τελευταίο λεπτό για τη νίκη, η ομάδα Κ17 του Αλμωπού νίκησε την αντίστοιχη του Πιερικού Κατερίνης με σκορ 3-2, στο γήπεδο της Μίκρας Θεσ/νίκης και στα πλαίσια του πρωταθλήματος Νέων Ειδικής Βαθμολογίας της ΕΠΣ Μακεδονίας.

Οι νέοι του Αλμωπού προηγήθηκαν δύο φορές στο σκορ, με γκολ των Κώστα και Αμπάρη, για να ισοφαριστούν ισάριθμα. Τελικά όμως κατάφεραν να πάρουν τη νίκη με γκολ του Κασσά, συνδυάζοντας την πολύ καλή εμφάνιση της ομάδας μ’ ένα νικηφόρο αποτέλεσμα.


Για τον Αλμωπό αγωνίστηκαν: Καρατζίδης, Κιουλτζόπουλος, Αγγελάκης, Λαμπρίδης (Αμπάρης), Δεμίρης (Μένκσι), Σαπουντζής, Κώστας, Μήντσης, Πασσαλίδης, Φανιάδης (Παρούτογλου), Κασσάς (Παρασκευάς).

2 σχόλια:

  1. άλλοι κοιτάνε πως να έρθει ο Μάιος κι άλλοι κοιτάνε 15 χρόνια μετά.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. όταν είσαι μεγάλη ομάδα ενδιαφέρεσαι και για τα θεμέλια,όχι μόνο τη βιτρίνα σου!Μπράβο και φέτος στην ομαδάρα !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News