Τετάρτη 28 Ιανουαρίου 2015

1ο Δημοτικό Σχολείο Αριδαίας: Όταν υπάρχει όρεξη και μεράκι!

Όταν υπάρχει όρεξη και μεράκι

Την περίοδο των Χριστουγέννων οι μαθητές και οι μαθήτριες της Δ' τάξης του σχολείου μας με την καθοδήγηση από τον υπεύθυνο δάσκαλο της τάξης Μισαήλ Γέρο κατασκεύασαν ημερολόγια.

Με τα χρήματα που συγκέντρωσαν από την πώλησή τους, ανανέωσαν τον εξοπλισμό της τάξης τους. Αγόρασαν Laptop, εκτυπωτή και τοποθέτησαν έναν βιντεοπροβολέα και έναν διαδραστικό πίνακα.

Με τον παραπάνω εξοπλισμό άλλαξε ο τρόπος διδασκαλίας των μαθημάτων και η κατάκτηση και οικοδόμηση της γνώσης επιτυγχάνεται με ευχάριστο και δημιουργικό τρόπο μέσα από κείμενα, εικόνες, βίντεο και ήχο (πολυαισθητική προσέγγιση).

Θερμά συγχαρητήρια στους μαθητές και στις μαθήτριες, στον εκπαιδευτικό αλλά και στους γονείς που συνέβαλαν στην προσπάθειά τους.

Με τον τρόπο τους απέδειξαν πως όταν υπάρχουν ιδέες, όρεξη και μεράκι πολλά μπορούν να γίνουν.

Ο Διευθυντής του 1ου Δ. Σχ. Αριδαίας
Χρ. Γρηγοριάδης

2 σχόλια:

  1. Η πρωτοβουλία οδηγεί πάντα σε εφικτούς στόχους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπραβο στον δασκαλο τους .Μακαρη να υπαρχουν και σε αλλα σχολεια τοσο αξιολογη ανθρωποι........

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News